We gebruiken cookies op deze website.

Vacature Medewerker Planning (fulltime 37 uur)

Als medewerker op de planning is het een uitdagende puzzel om de planning elke dag weer strak te krijgen. Maar door slim te werken en snel te schakelen maak jij elke planning moeiteloos compleet. Geen dag is hetzelfde en een continu kloppende planning hebben we bij Lippe Wonen niet. Jij weet hoe je met onverwachte situaties om moet gaan en hebt een back-up plan als een collega zich plotseling ziekmeldt of als er een paar extra handjes nodig zijn op een klus. 

Jij bent de vertrouwde rots in de branding voor de klant én je collega's want je schakelt razendsnel tussen deze beide. En als de telefoon roodgloeiend staat blijf jij kalm en overzie jij de hele situatie want je hebt alles in de hand.  

Zie jij je zelf hierin? Dan ben jij onze perfecte kandidaat! 

Als medewerker planning werk je in een gezellig en enthousiast team waarbij natuurlijk geen dag hetzelfde is. 

Welke skills heb je nodig: 

  • Resultaatgericht: je lost problemen op met het resultaat voor ogen. 

  • Anticiperen: jij legt snel verbanden en onderscheid hoofd en bijzaken. 

  • Plannen en organiseren: je werkt structureel en kan hoofd en bijzaken goed van elkaar scheiden 

  • Stressbestendigheid: je blijft rustig ondanks de verschillende taken en werkzaamheden, je blijft relativeren en bent in staat je energie goed te verdelen. 

  • Bij voorkeur ervaring met ERP systemen. 

  • Beschikbaar op zaterdag. 

Heb je interesse? 

Dan bieden wij jou een leuke uitdagende functie aan binnen ons familiebedrijf dat ondertussen 50 jaar bestaat. Met een plezierige en informele werksfeer, met volop doorgroeimogelijkheden begint hier een nieuwe carrière voor jou. Natuurlijk volgens onze CAO; met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij de functie, leeftijd en ervaring. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Drachten. 

Wij ontvangen graag jouw CV en een korte motivatie op h.bekkers@lippewonen.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld