Nostalgie uit 1972!

Nostalgie uit 1972!

Lippe Lap, waar het 47 jaar geleden is begonnen. Tapijtkunst aan de muur van het nieuwe hoofdkantoor van Lippe Wonen. Full color druk mogelijk op diverse tapijtsoorten. Bijzonder plaatje!

De pollen komen, doe er wat aan!

De pollen komen, doe er wat aan!

Met het voorjaar in zicht begint voor een hoop mensen ook de angst op hooikoorts toe te nemen. Zo’n 20% van de bevolking heeft last van deze lenteziekte en sommige mensen kunnen er goed beroerd van zijn. Boosdoener is het stuifmeel, de pollen die gedurende deze periode vrij in de lucht circuleren. Bij inademing zorgen zij - bij mensen die daar allergisch voor zijn - voor loopneuzen en tranende ogen.

Nieuw: Beverly – Tapijt van Interfloor

Nieuw: Beverly – Tapijt van Interfloor

“Enjoy ultimate luxury and comfort”

Een extreem weelderige tapijtcollectie, de ultra hoogpolige Beverly! Deze meest luxueuze Interfloor kwaliteit is vervaardigd van 100% hoogwaardig Ultra Soft Opal polyamide garen en heeft een poolgewicht van maar liefst 2500 gram per m2!

Nu al bij Lippe Wonen: SOLCORA, de PVC vloer opnieuw uitgevonden!

Nu al bij Lippe Wonen: SOLCORA, de PVC vloer opnieuw uitgevonden!

Solcora is een nieuwe PVC-vloer van mFLOR. Solcora vloeren combineren alle eigenschappen die aan toekomstbestendige vloeren mogen worden gesteld in één productgroep. Vloeren die met recht ‘designvloeren’ genoemd mogen worden. De trendy supermatte en krasbestendige bovenlaag biedt weerstand tegen intensief gebruik. 

De kleur van het jaar 2019 klinkt ook nog eens lekker

De kleur van het jaar 2019 klinkt ook nog eens lekker

De Flexa kleur van het jaar is ieder jaar weer mooi om te zien, maar volgend jaar klinkt die ook nog eens uitermate lekker; Spiced Honey. Een kleur die je direct op de keukenmuren zou willen kwasten. En inderdaad, Flexa het bedrijf achter de jaarlijkse kleurenkeus, heeft zich door de warme amberkleurige honingtinten laten inspireren. Deze natuurlijke kleur staat voor het knusse gezellige thuiszijn. Geen geschreeuw van buitenaf, maar lekker relaxen in je eigen cocon. We zouden de Flexa kleurkeuze dan ook tekort doen door daar alleen maar de keuken mee te verven.

 

 

Lippe Wonen, Passie voor vloeren

Lippe Wonen, Passie voor vloeren

Bij Lippe Wonen zijn we al meer dan 40 jaar gepassioneerd door vloeren. Samen met raambekleding vormen zij de grootste oppervlakte van het interieur en zijn daardoor sterk beeldbepalend. Bij het inrichten van een huis staat bij Lippe Wonen de vloer daarom voorop. De vloer is letterlijk de basis voor de complete inrichting. Met de juiste vloer maak je dus het mooiste interieur. Maar wat is in jouw geval de juiste vloer?