Metamorfose

Metamorfose

Dit mag oprecht een metamorfose genoemd worden! De hele woonkamer was aan een opfrisbeurt toe. Witte muren mochten gesaust worden in sprekende kleuren en de bestaande meubels mochten er uit. Durft u het aan om diverse kleuren te combineren voor uw muren? Onze styliste Anja gaf deze klant een passend advies en samen kozen ze voor licht rose, geel en donkerblauwe muurverf van #flexa.

NIEUW: MOZAIC & FRESCO COLLECTIE VAN DESSO

NIEUW: MOZAIC & FRESCO COLLECTIE VAN DESSO

Mozaïek is al zo oud als de weg naar Rome. De Grieken en Romeinen maakten van hun vloeren ware kunstwerken samengesteld van kleine stukjes marmer en glas die in decoratieve patronen handmatig werden ingelegd. Deze iconische mozaïeken zijn vandaag een bron van inspiratie voor de nieuwste trends in vloeren. De nieuwe tapijtcollectie Mozaic & Fresco van Desso heeft de look van een traditioneel mozaïek in een modern jasje!

Nostalgie uit 1972!

Nostalgie uit 1972!

Lippe Lap, waar het 47 jaar geleden is begonnen. Tapijtkunst aan de muur van het nieuwe hoofdkantoor van Lippe Wonen. Full color druk mogelijk op diverse tapijtsoorten. Bijzonder plaatje!

Lippe Wonen steunt Luxaflex® in haar actie tegen malaria. Help mee!

Lippe Wonen steunt Luxaflex® in haar actie tegen malaria. Help mee!

Project Malawi richt zich vanaf het begin op het plaatsen en onderhouden van horren in geboorteklinieken en ziekenhuizen in Malawi. Zo worden (toekomstige) moeders en hun kinderen beschermd tegen deze levensgevaarlijke infectieziekte. Luxaflex Nederland heeft met zeven geboorteklinieken een duurzame samenwerking, in de Nkhoma, Malingunde, Nathenje, Malembo, Chimbalanga, Mlanda en Mphunzi.

 

 

Nieuw: Beverly – Tapijt van Interfloor

Nieuw: Beverly – Tapijt van Interfloor

“Enjoy ultimate luxury and comfort”

Een extreem weelderige tapijtcollectie, de ultra hoogpolige Beverly! Deze meest luxueuze Interfloor kwaliteit is vervaardigd van 100% hoogwaardig Ultra Soft Opal polyamide garen en heeft een poolgewicht van maar liefst 2500 gram per m2!

Nu al bij Lippe Wonen: SOLCORA, de PVC vloer opnieuw uitgevonden!

Nu al bij Lippe Wonen: SOLCORA, de PVC vloer opnieuw uitgevonden!

Solcora is een nieuwe PVC-vloer van mFLOR. Solcora vloeren combineren alle eigenschappen die aan toekomstbestendige vloeren mogen worden gesteld in één productgroep. Vloeren die met recht ‘designvloeren’ genoemd mogen worden. De trendy supermatte en krasbestendige bovenlaag biedt weerstand tegen intensief gebruik.