knikarmscherm-millenium-002

Knikarmschermen

Knik maar ja tegen de (terras) zonneschermen van Lippe Wonen!

Dit zonnescherm heeft vele voordelen. Zo kunt u de deuren naar uw tuin openlaten, vrij in en uit uw woning lopen en toch genieten van een schaduwrijk terras. Lippe Wonen heeft zonneschermen tot wel 7,5 meter breed en een uitval van 3,5 meter.

 

Zo’n scherm heeft zonnige voordelen

Doordat zonnestralen niet langer direct op ramen, deuren en muren vallen, maar door het zonnescherm worden opgevangen, blijft het ook in huis lekker koel. Naast een schaduwrijk terras een extra leuke bijkomstigheid. Bovendien beschermt dit type zonwering uw interieur tegen verkleuring door zonnestraling en invallend licht. Lippe Wonen heeft honderden soorten weer en wind bestendige doekdesigns om het scherm aan uw smaak en interieur aan te passen. Ook zijn er systemen die volautomatisch werken en uitrollen als de zon zich van z’n beste kant laat zien.

 

Laat u voorlichten door de experts van Lippe Wonen

Het luistert best wel nauw met de aanschaf van het juiste zonnescherm in uw persoonlijke woonsituatie. Schermen voor een flat of appartement stellen nou eenmaal andere eisen dan schermen voor een terras of balkon. Een zonnescherm voor een raam hoeft vaak niet breder dan een meter te zijn, terwijl de maximale breedte van 7,5 meter voor een zonnescherm voor sommigen te klein is en er een gecombineerd systeem moet komen. Laat de specialisten van Lippe Wonen u daarom vrijblijvend adviseren, dat doen ze graag en dat doen ze goed. Ze kunnen u dan tevens de vele doeksoorten laten zien waarmee de knikarm constructie kan worden bekleed. Maak snel een afspraak, dan geniet u dit jaar nog maximaal van uw aankoop.