We gebruiken cookies op deze website.

Over ons

Tapijt, vloerbedekking, karpetten, parket, laminaat, raambekleding en zonwering, kamerbreed of kamerhoog…

Het is slechts een greep uit de woningstoffering die Lippe Wonen voert. Deze producten staan niet op zichzelf. De Lippe Wonen-formule komt het best tot zijn recht door interactie met de klant, deskundig advies en service. Klanten kennen onze kracht al generaties lang.

Jouw wensen, ons advies.

Een tevreden klant, daar doen wij het voor. Al meer dan vijftig jaar. Je krijgt alle gelegenheid specifieke eisen en wensen op tafel te leggen. Onze stylisten en adviseurs geven graag interieuradvies, eventueel bij je thuis, maar zullen je ook adviseren over korte- en langetermijneffecten van materiaalgebruik. 

Wil je weten wat bepaalde kleuren of materialen bij je thuis doen? Wij lenen onze kleurstalen gratis uit of komen bij je thuis om hier advies over te geven.

Lippe Wonen ontzorgt graag!

Bij ons staat de klant, altijd centraal. Wij doen dan ook graag wat extra’s voor je. Onze veelzijdige en ervaren stoffeerders zorgen voor een perfecte montage of installatie van jouw stoffering. Door ons goede netwerk kunnen wij je ook helpen met uw schilderwerk of een behangklus. Deze service bieden wij je graag aan, of het nu om een groot of klein project gaat.