We gebruiken cookies op deze website.

Interieuradvies: de sleutel tot een warm thuis

Het (her)inrichten van je huis en het creëren van een plek die voelt als thuis, begint met het omarmen van het lege canvas dat voor je ligt. De uitdagingen die gepaard gaan met het inrichten van een woning begrijpen wij als geen ander – diverse ruimtes, akoestiek, lichtinval en eenheid, het kan behoorlijk overweldigend zijn. Of je nu twijfelt over welke kleuren het beste bij je stijl en de rest van je inrichting passen of op zoek bent naar een manier om je woning efficiënter en gezelliger in te richten, wij gaan graag samen met jou aan de slag.

Interieur-, kleur- en stijladvies

Bij Lippe Wonen vind je prachtige collecties, maar hoe zorg je dat alles in jouw woning samenkomt en aan alle praktische voorwaarden? Een lastig vraagstuk waar niet iedereen zelf een antwoord op heeft.

Interieuradvies is een gespecialiseerde dienst binnen Lippe Wonen. Onze stylisten helpen bij het inrichten en stylen van je woning of werkplek. Het gaat verder dan enkel meubels en accessoires; het omvat de selectie van de juiste kleuren, lichtinval, akoestiek en texturen maar bovenal persoonlijke smaak en het aanbrengen van verbinding in verschillende ruimtes.

 

Waarom kiezen voor professioneel interieuradvies?

Het inschakelen van een professionele interieurstyliste biedt talloze voordelen:

  • Onze stylisten hebben jarenlange ervaring en een scherp oog voor jouw persoonlijke wensen. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de interieurwereld.
  • Het lijkt wellicht tegenstrijdig, maar een interieuradviseur kan je juist geld besparen door je te behoeden voor kostbare fouten en inefficiënte aankopen. Bovendien nemen wij werk uit handen, zo kun jij ontspannen.
  • Wij luisteren naar jouw persoonlijke wensen en behoeften en vertalen dit naar een uniek en persoonlijk advies. Of je nu houdt van een minimalistische inrichting of een eclectische mix van oud en nieuw, wij zorgen voor het perfecte resultaat.

 

Het proces: van visie tot realisatie

Onze dienstverlening begint met een uitgebreide intake bij jou thuis, waarbij we je wensen, leefstijl (nu en in de toekomst) en budget in kaart brengen. Vervolgens gaat onze styliste aan de slag met de vertaling van deze wensen naar een interieur- en productadvies. Je wordt uitgenodigd in één van onze acht filialen, of we komen opnieuw bij je thuis om het concept te bespreken. Dit wordt verfijnd tot het precies aansluit bij je visie. Tot slot begeleiden wij de uitvoering en zorgen we ervoor dat elk detail perfect op zijn plaats valt.

In basis wordt voor een interieuradvies €250,- in rekening gebracht. Besluit je het advies over te nemen en producten aan te schaffen met een minimale waarde van €2.500,-, dan worden deze advieskosten in mindering gebracht.

 

Jouw droominterieur wacht

Wij geloven dat ieder interieur een verhaalt vertelt. Ben je klaar om je leefruimte te transformeren? Neem dan snel en eenvoudig contact op via onderstaand formulier, of bel om een afspraak te maken: 0512 741 600.

 

Boek jouw interieuradvies

straat en huisnummer
Is er een planning, deadline of specifieke wensen? Laat het ons weten.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail.

Maak van jouw huis een warm thuis

Maar één interieursessie verwijderd van jouw droominterieur