We gebruiken cookies op deze website.

Onze interieurdagen: laat je inspireren!

Een nieuw interieur, of je nu gaat voor een subtiele update of een volledig nieuwe look - het kan lastig zijn eenheid te vinden en te bepalen waar je begint. Een veelvoorkomend probleem waar wij wel raad mee weten!

Kom langs tijdens ons interieurdagen en we kijken kosteloos met je mee voor passende tips en input.

Boek direct jouw sessie

Van inspiratie naar een persoonlijk advies

Inspiratie vind je overal en op elk moment. Maar hoe vertaal je dit naar je eigen woning en interieur? Hoe introduceer je een nieuwe kleur, print of eyecatcher op een stijlvolle, logische manier? Kun je de stijl aanpassen zonder het hele interieur te vernieuwen? Allemaal logische vragen waar velen tegenaan lopen. Neem jouw vragen mee naar één van onze interieursessies zodat onze stylisten je verder kunnen helpen.

Help, ik wil een interieur-update!

Een vernieuwd interieur, of je dit nu groots of klein aanpakt, is een persoonlijk proces wat voor iedereen en elke woning anders is. Het is niet een kwestie van plug-en-play, en dat is maar goed ook! Het interieur hoort aan te sluiten bij jouw/jullie persoonlijke leefstijl, smaak en woonwensen. Dit brengt vaak de nodige vraagstukken met zich mee, iets waar wij graag bij ondersteunen en adviseren.

 

Kom naar Lippe's Interieurdagen

Wil jij aan de slag met jouw woonwensen en dat er een ervaren stylist meekijkt bij bepaalde interieur vraagstukken? Tijdens onze interieurdagen bieden we de mogelijkheid kosteloos een interieursessie te boeken. Tijdens deze sessie kun je al je wensen en de uitdagingen van jouw woning bespreken en omzetten tot een passend interieuradvies. Bekijk welke filialen en welke dagen beschikbaar zijn en boek jouw sessie.

Inspiratiesessie met onze interieurstyliste

Loop jij in jouw woning tegen uitdagingen aan, krijg je het maar niet voor elkaar om ruimtes te verbinden, of wil je helemaal iets anders? Boek jouw inspiratiesessie!

Ter ere van onze interieurdagen kun jij kosteloos een inspiratiesessie plannen met onze interieurstylisten. Neem een plattegrond en foto's van je woning mee, maar ook van inspiratie voorbeelden die je graag terug zou willen zien in je woning. Alles wordt meegenomen in een passend advies voor het interieur van je dromen. Er zijn nog een maar een aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol.

 

Boek een sessie