We gebruiken cookies op deze website.

Appartement Leeuwarden

Met wijds uitzicht over het van Harinxmakanaal is het ontzettend fijn wonen in dit geheel gerenoveerde appartement in Leeuwarden. Een knusse plek met echte kwaliteitsproducten op de vloer en voor de ramen.

Visgraat maar toch even anders.....

Visgraat pvc vloeren zijn razend populair en kunnen ook nog eens erg creatief gelegd worden. Hier werd niet voor standaard gekozen maar net even anders.

Tarkett iD Inspiration Loose-Lay pvc is eenvoudig te leggen is daar ook speciaal voor ontworpen. Dit appartement werd omgetoverd tot een mooie living door de visgraat in een rechte lijn te leggen. Chique en net even anders. Daarnaast is het ook nog eens goed geluiddempend.

Mat zwarte jaloezieën

Door voor eenheid te kiezen straalt je vertrek rust uit. Hier werd gekozen voor een prachtige mat zwarte jaloezie. 

Speel met het licht en bepaal zelf de privacy want met een draai aan de bediening kies je voor veel of weinig zonlicht in je kamer. Ook ontzettend handig om hinderlijke schitteringen op je tv of beeldscherm tegen te gaan.

Met een vleugje ByPaula

Of het nu om een grote uitdaging gaat of het creëren van een knus appartement, Paula Huizenga gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Want kijk eens naar deze voor en na foto. Wat een goede kleur al doet met het interieur is toch verbluffend! De groene kleur komt terug in meerdere elementen en met een neutrale kleur op de vloer en het op maat gemaakte vloerkleed van Desso&Ex wordt het een warm en fijn thuiskomen, elke dag.

Inspirerend advies van een styliste bij jou thuis.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in een filiaal of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen