We gebruiken cookies op deze website.

Buitenzonwering in Lekkum

Onze vakspecialisten hebben in Lekkum deze prachtige woning voorzien van zonneschermen. Met één druk op de knop laat je zonneschermen uitrollen en kan deze klant genieten van het prachtige uitzicht in de schaduw.

Zonneschermen

Een zonnescherm wordt ook gezien als verlenging van het huis doordat je lang onder het scherm buiten kan vertoeven. Een zonneschermscherm reguleert de zon en daarmee ook de warmte in een woning.

Bovendien beschermt dit type zonwering je interieur tegen verkleuring door zonnestraling en invallend licht.

Laat de zon maar schijnen!

Lippe Wonen heeft honderden soorten weer en wind bestendige doekdesigns om het scherm aan jouw smaak en interieur aan te passen. Ook zijn er systemen die volautomatisch werken en uitrollen als de zon zich van z’n beste kant laat zien.

Onze adviseurs geven graag een passend advies, daarna komen onze vakspecialisten de buitenzonwering bij u monteren.

Ja, ik maak een afspraak

Pirisol knikarmschermen

pirisol knikarmscherm

Inspirerend advies in een filiaal gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een specialistisch vak. Maak een afspraak in een van de filialen gaan samen kijken welke zonwering het beste bij jouw situatie past. Een goed advies waar je nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help je graag. Ik kan je adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen