We gebruiken cookies op deze website.

Emmeloord nieuwbouwwoning 2

Een nieuw huis is natuurlijk hartstikke leuk maar niet altijd makkelijk. Want hoe maak je dit nieuwe huis nu naar jouw wens en smaak? De bestaande meubels werden meegenomen en samen met de klant ging styliste Anja deze uitdaging aan en het resultaat is werkelijk verbluffend. 

Wij zijn heel trots op ons huis en heel tevreden met alle raambekleding. Anja heeft het proces voor ons heel makkelijk gemaakt.

Fam. Duin

Tevreden klant

Raambekleding met natuurlijke look

Alle ramen zijn voorzien van Luxaflex vouwgordijnen met hoogwaardige stof in linnen structuur. Het licht wordt gefilterd en geeft de woonkamer een sfeervolle uitstraling. De gordijnen bij de openslaande deuren zijn van Chivasso en hebben een luxe structuur met glans. Door ze nonchalant op de grond te laten rusten is lijkt het speels maar ook chique.

Optimale privacy

De badkamer werd voorzien van Luxaflex Duette Shades met top down bottum up. Hiermee creëer je optimale privacy en kijk je, als je wilt, boven de raambekleding uit maar kijkt niemand bij de naar binnen. Duette Shades zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en de bedieningen zijn kindvriendelijk.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

Met de deze donkere gordijnen op de slaapkamer is een goede nachtrust gegarandeerd. En het slaapt heerlijk in het donker.