We gebruiken cookies op deze website.

Metamorfose Sneek

Trappen bekleden is ons vak! Deze klant wilde op zowel de dichte als de open trap tapijt. Dankzij het fijne materiaal en onze kundige stoffeerders is de trap heerlijk zacht en comfortabel geworden. Om het allemaal stilistisch één geheel te maken werd de hele bovenverdieping ook gestoffeerd met het zelfde tapijt met deze strakke betonlook!

Voor deze klant was het een groot, maar vooral heel fijn verschil om van een harde naar een zachte trap te gaan. En de akoestiek is nu ook een stuk verbeterd. 

Ben jij ook toe aan een metamorfose en ben je benieuwd wat we voor jou (en je huis) kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs een van onze filialen. We helpen je met alle plezier!

Comfort

Een gestoffeerde trap met ondertapijt is het niet alleen erg mooi maar het reduceert het loopgeluid ook. Daarnaast zorgt het voor meer comfort. Het verlengt de levensduur van het tapijt en vermindert slijtage. Om te garanderen dat het tapijt op jouw trap zo lang mogelijk mooi blijft adviseren wij om een ondertapijt op de trap te leggen. 

Wil jij ook goed advies? Maak een afspraak.

Ja, ik maak een afspraak

Anja de Vegt over tapijt

Tapijt is natuurlijk heerlijk zacht maar bovenal ook veilig, slijtvast en stil. Tapijt geeft stroef- en zachtheid tegelijk. Ontdek alle collecties in onze filialen.

anja met stalen

Anja de Vegt

Styliste van Lippe wonen