We gebruiken cookies op deze website.

Nieuwbouw appartement in Leeuwarden

Wonen in een sfeervol nieuwbouw appartement in Leeuwarden. Lippe Wonen heeft deze fijne plek mogen voorzien van een visgraat pvc vloer, plissé shades, gordijnen en horren. 

Visgraat pvc

Pvc in visgraatmotief is al jaren onverminderd populair en zeker als het gaat om Therdex pvc visgraat.

Bij binnenkomst valt je oog gelijk op de pvc visgraat vloer van Therdex in de Xtralong serie. De extra lange plank is niet alleen prachtig maar laat ook een ook ruimtelijker ogen. Deze vloer is de perfecte basis voor ieder interieur en zeer geschikt voor vloerverwarming. 

 

De woonkamer is voorzien van licht doorlatende plissé shades, de slaapkamer is voorzien van gordijnen en plissé Shades met dim-out voor een goede nachtrust. 

lisa

Lisa Wenno

Adviseur bij Lippe Wonen

Luxaflex® horren

Deze klant heeft gekozen voor een Plissé hordeur en vaste horren in de slaapkamer. Door een hor te plaatsen kun je zorgeloos ramen en deuren open laten staan om te ventileren. Ongewenst bezoek wordt dan moeiteloos geweerd en je geniet optimaal van frisse lucht!

De horren van Lippe Wonen hebben voor elke type raam of deur een ventilatie-oplossing. Er zijn volop mogelijkheden, zoals rolhorren, inzethorren, inzetrolhorren, vaste horren, plisséhordeuren en rolhordeuren!

Inspirerend advies van een styliste.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in een filiaal of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen