We gebruiken cookies op deze website.

Raambekleding in nieuwbouwwoning

De mogelijkheden met de raambekleding van Luxaflex® zijn eindeloos. In deze prachtige woning in Friesland hebben de vakmannen elk raam voorzien van een Luxaflex® product. En met zwart als basis kleur zwart is een eenheid gecreëerd. Ook is een deel van de raamdecoratie voorzien van PowerView.

Zwart als basiskleur

Door de zwarte raambekleding in elk vertrek toe te passen is een eenheid gecreëerd in dit prachtige huis. 

In de hoge ramen werden verticale lamellen van Luxaflex® geplaatst met elektrische bediening en door de kleur door te trekken in de Duette® Shades van Luxaflex is het geheel strak en chique.

In de filialen hebben we een grote Luxaflex® shop waar ik alles kan laten zien, ook geef ik je graag een demonstratie.

Zie ik je snel?

lisa

Lisa

Adviseur Lippe Wonen

powerview

iphone in de hand
Lees meer over powerview

Hoe werkt PowerView van Luxaflex®

Met een druk op de knop beweeg je je raamdecoratie naar de voorgeprogrammeerde positie. Met de speciaal ontworpen app van PowerView programmeer je de posities in zodat je er niet meer naar om hoeft te kijken. 

Zelfs vanaf je vakantieadres bedien je je raamdecoratie, dat is toch handig!

Inspirerend advies van een styliste bij jou thuis.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in een filiaal of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen