We gebruiken cookies op deze website.

Visgraatvloer in Joure

Als je binnenstapt in deze prachtige woning in Joure, ervaar je direct een warme sfeer. Het interieur matcht ontzettend goed en straalt rust uit. Door de gehele woning is de pvc vloer in een elegant visgraat motief gelegd. Dit zorgt voor eenheid en rust in het interieur.

Fijn thuis komen

Bij binnenkomst in de woonkamer ervaar je direct een warme sfeer. Een interieur waar je echt tot rust kunt komen.

Wij mochten de prachtige pvc visgraat vloer leggen van Flier!. Flier! is een exclusieve pvc vloeren collectie van Lippe Wonen. Deze collectie heeft de uitstraling van echt hout en geeft je huis warmte en sfeer. Het populaire visgraat motief geeft deze woning echt karakter.

Atwalls fotobehang

Onze styliste is samen met de klant op zoek gegaan naar het perfecte fotobehang, passend bij het interieur. Een echte eye-catcher kun je wel zeggen. Dit prachtige behang van Atwalls springt er uit en laat zien dat met toevoegen van fotobehang echt een wauw-effect kunt bereiken.

Inspirerend advies van een styliste.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in de winkel of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen