We gebruiken cookies op deze website.

Woning Frieschepalen

Als je gevoel hebt voor styling dan heb je soms geeneens een styliste van ons nodig. In Frieschepalen wonen een aannemer en een styliste onder één dak, dan is een geslaagde renovatie verzekerd!

Visgraat pvc en inbetweens

Vloerverwarming en pvc is een perfecte keuze. Mooi, warm en comfortabel.

De pvc vloeren van Ambiant zijn razend populair om hun uitstraling. Het lijkt echt hout door de embossing in de vloerdelen. Het populaire visgraat motief geeft deze woning echt karakter. 

De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd om een eenheid te vormen tussen voor- achterkamer. Ook werd de vloer doorgetrokken in de keuken. Alle elementen en kleuren vloeien moeiteloos in elkaar over.

Nonchalante inbetweens met beetje bling

Tussen de vele stofstalen was er maar een die er uitsprong. Deze inbetween stof van Toppoint. Het is op z'n minst een bijzondere te noemen.

Bekijk je deze stof eens van dichtbij, dan zie je een prachtige gouden glans maar ook een natuurlijke linnenvezel in de stof. Dat geeft een nonchalante look aan deze stof.

Het gordijn hangt door de samenstelling van diverse materialen dan ook zoals het zelf wil. Met een oversized lengte ligt het op de grond en zo komt dit gordijn pas echt goed tot z'n recht.

Vloerverwarming en pvc vloeren zijn een perfecte combinatie. Ik laat je graag onze uitgebreide pvc collectie zien en leg uit hoe het werkt. Zie ik je binnenkort?

joke

Joke

Adviseur Lippe Wonen

Inspirerend advies van een styliste bij jou thuis.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in een filiaal of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen