We gebruiken cookies op deze website.

Woning Kollum

Wij mochten binnen kijken in deze mooie woning in Kollum, die overigens door de klant zelf is gebouwd. Indrukwekkend! Lippe Wonen mocht hier een steentje aan bijdragen.

Stap voor stap naar jouw droomhuis

Jaren lang bouwen aan jouw droomhuis dat is wat deze klant heeft gedaan en als het dan af is kun je volop genieten. In het interieur worden nog wel stap voor stap aanpassingen gedaan, zoals: een nieuwe pvc vloer, rolgordijnen & jaloezieën.

We nemen jullie graag mee bij deze binnenkijker!

Horizontale jaloezieën passen in vrijwel elk interieur. Met als bonus dat het niet alleen praktisch is, maar ook nog eens hartstikke hip en het oogt strak.

lisa

Lisa

Adviseur bij Lippe Wonen

Pvc vloer van mFLOR

Een keuze maken tussen al die verschillende vloeren kan soms best lastig zijn. De klant heeft dan ook gebruik gemaakt van onze stalen service, om zo de stalen eens rustig thuis te kunnen bekijken en naast de meubels te houden. Dat eenmaal gedaan werd de keuze snel gemaakt. Het werd een prachtige pvc vloer van mFLOR in combinatie met vloerverwarming. Het is een sterke, stille, warme en onderhoudsvriendelijke vloer. Hier kan de klant echt jarenlang van genieten!

 

De collectie rolgordijnen is geschikt voor vrijwel elke toepassing, van een prachtig gefilterd licht tot praktisch verduisterende stoffen. Ze zijn stuk voor stuk stijlvol en functioneel, en de afwerking van elk rolgordijn is een lust voor het oog!

lisa

Lisa Wenno

Adviseur bij Lippe Wonen