We gebruiken cookies op deze website.

Interfloor vloeren

Interfloor is marktleider in tapijt en vinyl en produceert vloeren op een duurzame manier. De verassende collecties zijn uniek en van hoogwaardige kwaliteit. De professionele stoffering van deze vloeren worden graag verzorgd door Lippe Wonen. Ervaar Interfloor vloeren zelf en laat u deskundig adviseren in een van onze winkels.

Interfloor tapijt

Zachte en comfortabele vloerbedekking met een duurzame achtergrond. Elk tapijt van Interfloor wordt namelijk milieuvriendelijk geproduceerd. Interfloor tapijt behoort tot de veiligste en gezondste vloerbedekkingen in de huidige markt. Het is 100% ftalaatvrij.

Een bewuste keuze voor Interfloor en voor u een goede keuze om te kiezen voor deze vloerbedekking.

Daarnaast heeft Interfloor een prachtige tapijtcollectie met zachte vezels, mooie structuren en designs.

Bekijk de collectie

Interfloor vinylvloeren

Vinylvloeren van Interfloor worden milieubewust geproduceerd en de stucturen zijn niet van echt hout, beton of tegels te onderscheiden. Door de voelbare structuren en embossing komen ze in elk interieur goed tot zijn recht. 

De vloeren van Interfloor zijn van de hoogste kwaliteit en voelen zacht aan. Zijn makkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur.

De Black Tex Back is een stabiele en robuuste basislaag waarop het pvc vinyl is geproduceerd. Functionaliteit en design zijn in perfecte balans en geschikt voor zowel werken als wonen. 

Interfloor vinyl is een uitstekend alternatief op een pvc vloer

Bekijk de collectie

Interfloor vloeren: duurzaam en comfortabel

Interfloor is een vloerenmerk met duurzaam ontwikkelde vloerbedekkingen. Het merk Interfloor bestaat al bijna 200 jaar en is een marktleider in vloeren. Interfloor staat bekend om haar brede aanbod in stille, sterke en duurzame tapijt en vinylvloeren. De trendy en natuurgetrouwe vinyl decoren en het zachte warme kamerbreed tapijt is populair bij de consument. Het tapijt van SDN garenr (Solution Dyed Nylon) is geproduceerd met speciale Interfloor SDN-garens die over unieke eigenschappen beschikken. De gangbare tapijtgarens zijn van de buitenzijde van de gekleurd. SDN-garens door en door geverfd. Door deze techniek is het tapijtgaren UV bestendig, kleurecht, chloorbestendig en onderhoudsvriendelijk.  Daarnaast zijn er steeds meer kwaliteiten die geproduceerd worden met duurzaam ECONYL® Dit zijn 100% geregenereerd polyamide van nylonafval zoals visnetten uit onze oceanen.

Meer weten over Interfloor vloeren? Vul dan vrijblijvend het contactformulier hieronder in, of kom langs in een van de filialen van Lippe Wonen. 

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast de vloeren van Interfloor nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Nieuwe vloer? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren over ons topmerk Interfloor en alle andere merken natuurlijk".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen