We gebruiken cookies op deze website.

Lippe Wonen x Alliade: samen doen wat wél kan

We stellen je graag voor aan de talenten van Alliade, oftewel de makers van de Lippe Wonen x Alliade tassen. In de ateliers van Alliade kunnen cliënten met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt genieten van dagbesteding. Een plek waar zij zichzelf mogen zijn, waar ze zich kunnen ontwikkelen, talenten ontdekken en benutten. Daar draagt Lippe Wonen met trots aan bij. Jij ook?

Een tas met een verhaal

Deze tas is speciaal voor jou gemaakt, met veel zorg en aandacht door de talenten van Alliade. Vanuit de overtuiging 'samen doen wat wél kan' hebben wij de handen ineen geslagen om tot een product te komen dat goed is voor mens en natuur.

Dit is niet zomaar een tas, maar een uniek stukje vakwerk gemaakt uit de reststoffen van prachtige collecties gordijnstoffen. Elke tas is uniek en varieert -net zoals onze gordijnen- van zwaardere tot lichtere stoffen, kleuren en prints. Er is met veel liefde, trots en een aanstekelijk enthousiasme aan gewerkt door onder andere Trijntje, Alie en Evelien. Passie en vakwerk dat een plekje in de spotlights verdient. Wil jij meekijken in het maakproces, of een tas bestellen? Scroll dan even door naar beneden!

Stijlvolle stoffering met oog voor elkaar en onze toekomst

Het stimuleren van duurzame consumptie, het circulair inzetten van onze restmaterialen en het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven vormen de basis voor deze prachtige samenwerking.

Met de huidige maatschappij en razendsnelle economie is het soms moeilijk een plekje te vinden. Een maatschappelijk aspect waar we graag bij stil staan om bij te dragen aan een oplossing. Daarbij is onze ecologische voetafdruk een belangrijk thema en streven we dagelijks naar een betere toekomst, voor mens en natuur.

Het maakproces

Lippe Wonen x Alliade - Het maakproces

Ook jij kunt een steentje bijdragen!

Deze unieke tassen dragen bij aan ons streven voor verduurzaming, circulariteit en maatschappelijke betrokkenheid. Het hergebruiken van reststoffen uit onze collecties draagt bij aan het verkleinen van de afvalberg, maar minstens zo belangrijk is het maatschappelijke belang - de samenwerking met Alliade.

Scoor jouw unieke tas

De combinatie van de prachtige stoffen en het vakwerk van Alliade maakt ons trots! Ben je net zo enthousiast als wij, en wil je aan dit initiatief bijdragen door een tas aan te schaffen? Dat kan, door onderstaand formulier in te vullen. De kosten bedragen €5,95 exclusief verzendkosten.

Met de opbrengst steunen wij goede doelen, zodat we kunnen bijdragen aan de maatschappij en de toekomst.

Bestel de Lippe Wonen x Alliade tas

Voorwaarden

Zo trots als een pauw! Samen met haar collega's maakte ze deze tassen in de ateliers van Alliade. Wij vinden ze prachtig en zijn minstens zo trots. Loop jij binnenkort ook rond met een uniek exemplaar?

Team Lippe Wonen