We gebruiken cookies op deze website.

Plissé stofsoorten

Plissé Shades worden gemaakt van stof. Deze stoffen kunnen transparant, semi-transparant, lichtdoorlatend en dim-out zijn. De negentig prachtige stoffen in de collectie zijn gecertificeerd met het Cradle to Cradle certificaat en maken het mogelijk om een verantwoorde keuze te maken.  

Stofsoorten

Plissé stoffen zijn er in veel soorten met ook weer specifieke eigenschappen. De Melby screenstof is naast erg mooi ook super praktisch omdat het ook vliegen buiten houdt. Erg handig in dakramen. Daarnaast kun je deze stof ook combineren met een dim-out stof om 's nachts te verduisteren.  

Voor sfeer en lichtinval is de dikte van de stof erg belangrijk en vind je het belangrijk om extra privacy te creëren in de avond en overdag alles lekker open te doen? Kies dan voor een dag & nacht systeem. Twee stofsoorten in 1 product. 

Naast de uni doeken is er ook een complete collectie stoffen met prints. Een dakraam bijvoorbeeld mag er best uitknallen met een hip dessin of een subtiele bloempatroon. 

In serres en erkers komt over het algemeen een hoop licht binnen. Speciaal voor deze toepassing is er een doek ontwikkeld met een beschermende laag. Topar Plus wordt dit genoemd. Deze laag op de stof reflecteert warmte en zonlicht op doeltreffende wijze en zorgt voor een prachtige lichtinval. Ook is deze stof erg geschikt voor keukens en badkamers.  

Met de speciale Dustblock coating is de stof ook nog eens antistatisch, vocht en vuilafstotend. Deze stof is eenvoudig te reinigen en blijven jarenlang mooi. 

Topar Plus

Topar Plus is een coating die warmte en zonlicht goed weerkaatst maar de kleur van het doek blijft onverminderd mooi. Om deze eigenschappen wordt het regelmatig toegepast in serres met grote raampartijen of plaatsen waar de zon echt heel fel is. Met een raam op de zuidkant is een stof met Topar Plus dus erg praktisch.

Dustblock

topar uitleg

Dustblock

dustblock

Dustblock

Plissé stoffen die met de speciale Luxaflex® Dustblock® coating zijn behandeld, zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kunt u ze zeer eenvoudig reinigen en in optimale conditie houden – en zien ze er jarenlang stijlvol en levendig uit.

plisse stofsoorten

Wil je alle negentig stofsoorten bekijken? Ik laat graag de gehele plissé collectie aan je zien.

eppie heerenveen

Eppie Meijer

Adviseur van Lippe Wonen