We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex®horizontale jaloezieën

 

 

Horizontale jaloezieën, al jaren mateloos populair

De overbekende Luxaflex® horizontale aluminium jaloezieën werden in 1951 op de Europese markt geïntroduceerd en zijn vanaf het eerste moment een doorslaand succes.

De bescheiden start met een beperkt assortiment groeide al gauw uit tot een zeer breed aanbod aan kleuren, jaloeziebreedtes en afwerkingen en zijn tegenwoordig naast handmatige bediening ook elektrisch instelbaar verkrijgbaar. Deze zeer kwalitatieve jaloezieën geven in iedere lichtstand  een andere sfeer aan het interieur. Dat zal tevens de reden voor het grote succes verklaren; Luxaflex® horizontale jaloezieën vervelen feitelijk nooit, je kunt er eindeloos met lichtinval mee variëren. Alle Luxaflex® horizontale jaloezieën worden uit duurzame, milieuvriendelijke materialen vervaardigd en dragen bij aan een energiebesparend binnenklimaat.

Luxaflex® horizontale jaloezieën, kwaliteit op maat

Alle Luxaflex® horizontale jaloezieën worden op maat geleverd. Onze deskundige opmeters meten de ramen gratis voor je op, dit voorkomt vergissingen.

Ook monteren we de Luxaflex® horizontale jaloezieën graag voor je en zo zorgen we voor een perfect gemonteerde jaloezie. Kom eens langs of maak een afspraak om samen te bekijken welke Luxaflex® horizontale jaloezieën het beste in jouw huis en bij jouw wensen passen!

 

Ja, ik kom naar een filiaal

MegaView® maximaal uitzicht!

Laat je woonkamer groter lijken door in plaats van gewone jaloezieën te kiezen voor de uitvoering met MegaView®. Bij het open draaien van een jaloezie met MegaView® komen de twee lamellen op elkaar te liggen, hierdoor wordt je zicht naar buiten twee keer zo groot wordt. De 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën zijn leverbaar met MegaView® tuimelfunctie.

De 50 mm jaloezieën kunnen gemonteerd worden in ramen van tot wel drie meter hoog, waardoor je ook bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kunt creëren. Een hele fijne functie om veel privacy te creëren maar ook veel licht naar binnen te krijgen.