We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex® silhouette® shades

Bij Silhouette® Shades van Luxaflex® heb je gegarandeerd een subtiele sfeer in huis. De stoffen lamellen draaien tussen 2 lagen transparante stoffen waardoor het licht gefilterd wordt zoals jij dat wilt. En voor slaapkamers is er een  bijna lichtdichte stof zodat je optimaal geniet van je nachtrust.

Lichtdoorlatende stoffen

Luxaflex® Silhouette® Shades zijn stijlvol en verdelen het licht gelijkmatig over de kamer. Door middel van het kantelsysteem draai je de lamellen om meer of minder licht binnen te laten. Het felste licht wordt op deze manier weg gefilterd.

Op deze manier creëer je rust in de kamer. Maar wil je dit volledig automatisch doen of laten doen, kies dan voor bediening met Powerview® Automation en stel jou dag, nacht en weekendritme in en alles gaat automatisch.

 

Klassiek, tijdloos of trendy

De perfect afgewerkte Luxaflex® Silhouette® Shades van Luxaflex hebben strakke lijnen en gemaakt van hoogwaardige materialen. De uitstraling past in alle woonstijlen.

Het kleurenpalet is uitgebreid en veelzijdig zodat jouw perfecte kleur erbij zit. De fraaie pasteltinten, charcoal grey, schitterende metallic looks, hoogwaardig garen en fijne transparanten zijn stuks voor stuk een lust voor het oog en zijn UV bestendig.

Beschermen je kostbare meubels

De unieke stoffen voor Luxaflex® Silhouette® Shades filteren het zonlicht prachtig. De warmteafgifte wordt met 25% verminderd bij de open toestand en bij gesloten shades wordt 99% van de uv-straling geblokkeerd. Zo blijven je meubels, vloeren, vloerkleden en tafels goed beschermd. 

Dus naast de stijlvolle uitstraling zijn Silhouette® Shades ook erg praktisch. 

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen