Luxaflex Vouwgordijnen

De nieuwe 2018 collectie vouwgordijnen van Luxaflex® is voorzien van exclusieve stoffen van hoogwaardige garens. Mooie luxe dessins, rijke structuren en standaard basis stoffen bevinden zich in deze collectie. U kunt kiezen uit diverse tranparanties en kunt de kleuren perfect op elkaar afstemmen.

Met de keuze uit een aantal modellen is er altijd een model welke past in uw inrichting. De vouwgordijnen van Luxaflex® zijn allemaal uitgevoerd met een volant om het effect van UV-straling tegen te gaan op de stof.

 

Confectie mogelijkheden

 

Ballina voor

Bij deze uitvoering worden de tunnels aan de achterzijde ingenomen en worden er ronde aluminium baleinen gebruikt voor een mooi strak uiterlijk. Door een uniek magneetsysteem wordt alles op spanning gezet, vooral geschikt voor effene stoffen

 

Ballina achter

Bij deze uitvoering worden de tunnels aan de voorzijde ingenomen en worden er ronde aluminium baleinen gebruikt voor een mooi strak uiterlijk. Door een uniek magneetsysteem wordt alles op spanning gezet, geschikt voor effen en dessin stoffen 

 

Segmenta

De vouwgordijnen worden in complete segmenten opgetrokken, het voordeel is dat het pakket platter wordt. Dit systeem is vooral goede oplossing voor hoge ramen. Geschikt voor uni en dessinstoffen.

 

Voering

Het voeren van vouwgordijnen is ook mogelijk. Hierbij kunt u voeren met bijpassende kleuren als het vouwgordijn maar ook kunt u kiezen voor een dim-out stof voor een verduisterend effect.