We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex® vouwgordijnen

Hoogwaardige stoffencollectie

Mooie luxe dessins, rijke structuren en standaard basisstoffen bevinden zich in de vouwgordijnen collectie van Luxaflex®. Je kunt kiezen uit diverse transparanties en kunt de kleuren perfect op elkaar afstemmen.

Met de keuze uit een aantal modellen is er altijd een model welke past in jouw inrichting. De vouwgordijnen van Luxaflex® zijn allemaal uitgevoerd met een volant om het effect van UV-straling tegen te gaan op de stof.

Vouwgordijn met smartcord

luxaflex vouwgordijn

De collectie

De stoffencollectie van Luxaflex® vouwgordijnen bestaat uit 119 luxe stoffen in verschillende transparanties. De prachtige linnen stoffen en de transparanten geven een chique uitstraling. Daarnaast zijn de verduisterende stoffen naast de praktische eigenschap ook goed passend in zowel moderne en industriële interieurs ook goed toepasbaar in de klassieke en landelijke woonstijlen. 

Kom je sfeer proeven in een van de acht filialen?

Ja, ik kom naar een filiaal

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen