We gebruiken cookies op deze website.

Pasteltinten in Dokkum

Lippe Wonen mocht binnen kijken bij instagrammer Klaske. Een kleurrijke woning, waar pasteltinten centraal staan. Klaske heeft gekozen voor een rustige basis, hierdoor ze kan blijven combineren met kleur. Onze styliste hoefde niet van te pas te komen, Klaske heeft zelf namelijk erg veel gevoel voor styling. Bekijk het resultaat.

 

De perfecte basis

Zwarte plissé shades en een eikenlook pvc vloer zijn de perfecte basis voor het interieur. Klaske houdt van kleur en dat zie je terug in dit geweldig interieur. Door de juiste basis kan gemakkelijk van alles veranderd worden om een hele andere sfeer te creëren.

De strakke fijne lijnen van plissé gordijnen passen in werkelijk elk interieur en hebben een sfeervolle uitstraling. Met de top-down / bottom-up kan de klant gemakkelijk zelf de privacy en licht inval regelen.

De basis van elk interieur begint bij de vloer

De klant heeft gekozen voor een pvc vloer van Therdex in een extra lange plank. Therdex heeft alles wat je van een goede pvc vloer mag verwachten en is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Dit robuuste dessin oogt stijlvol en strak waardoor de mooie kleuren van de meubels er nog meer uit springen. Van dit interieur wordt toch iedereen vrolijk?

Kom je ook langs in een filiaal om de collectie te bekijken?

Ja, ik kom naar een filiaal

Klaske haar ervaring

Klaske haar ervaring

Duette shades

Wij zouden iedereen Lippe Wonen adviseren! Bij Lippe wonen zijn ze erg klantvriendelijk en is de service top! We zijn super blij met onze pvc vloer en plissé gordijnen. Je koopt kwaliteit!

Klaske haar ervaring

Klaske

Tevreden klant

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen