We gebruiken cookies op deze website.

Raambekleding Drachten

De raambekleding in je huis zorgt voor een prettige akoestiek en een behaaglijk gevoel. Maar ook privacy is belangrijk. In deze woning in Drachten werden prachtige plissés en gordijnen geplaatst. De gordijnen zijn geconfectioneerd met een waveplooi. Bekijk hieronder het resultaat. 

Wij zijn blij met Lippe Wonen!

Tevreden klant uit

Drachten

Inspirerend advies in een filiaal of gewoon bij je thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. De kleuren, structuren en materiaalkeuze van gordijnen bepalen de sfeer in je huis, daarnaast zorgen gordijnen ook dat de akoestiek in huis verbeterd wordt. Kom ik binnenkort bij jouw advies geven? 

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Opzoek naar nieuwe gordijnen? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan advies geven over gordijnen, inbetweens en vitrages van alle populaire merken".

Anja de Vegt

Styliste bij Lippe Wonen