We gebruiken cookies op deze website.

Raambekleding Wergea

Wat is het toch leuk om binnen te kijken bij al die blije en tevreden klanten. In Wergea hebben we mooie brede houten jaloezieën gemonteerd en prachtige inbetweens van Loft79 met linnenlook. Bekijk hier het resultaat!

Genieten

Na veel plaatjes en afbeelding bekijken van mooie interieurs kwam deze klant in de winkel om haar wensen te bespreken en de jaloezieën en inbetweens te bestellen.

Onze monters plaatsten vakkundig de nieuwe raambekleding en het hele interieur onderging een metamorfose. Wat kleed dat toch mooi aan en wat een prachtig resultaat! Deze klant is super tevreden en geniet elke dag van haar mooie raambekleding.

 

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak bij je thuis of in de winkel wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak daarom een afspraak voor advies met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen