We gebruiken cookies op deze website.

Van werken naar wonen

Een spectaculaire metamorfose is dit te noemen. Samen met de opdrachtgever ging styliste Anja aan de slag en werd dit voormalige kantoor getransformeerd tot een sfeervol appartement met twee slaapkamers en een badkamer. De woonkamer is met een open keuken een volwaardige living geworden. Herken jij het nog terug?

Megaview

Creëer twee keer zoveel zicht naar buiten met Megaview. Deze 50 mm brede horizontale jaloezieën hebben een unieke kantelfunctie waarbij het uitzicht veel beter wordt. En leverbaar voor hele grote ramen.

anja

Anja de Vegt

Styliste van Lippe Wonen

De metamorfose

Steeds meer kantoren worden omgebouwd tot woonruimte. In dit prachtige appartement werd voorheen gewerkt en vergaderd maar is nu een heerlijke plek geworden om te wonen en tot rust te komen. 

Styliste Anja houdt van uitdagingen en ging deze dan ook zeker niet uit de weg. De vloer werd voorzien van Quick Step Impressive ultra laminaat met een levensechte structuur. Daarnaast is dit laminaat waterbestendig. Het vloerkleed is op maat gemaakt van tapijt en heeft een super zachte structuur. De grote brede ramen bieden veel licht maar ook veel inkijk. Om privacy te creëren werd gekozen voor 50 mm Luxaflex horizontale jaloezieën met Megaview voor extra licht maar ook veel privacy. De muren kregen de kleur Mild stone uit de Pure collectie van Flexa. De warme uitstraling past goed bij de gekozen meubels. Om de sfeer nog huiselijker te maken werd de lange wand beplakt met Eijffinger Topaz behang.

Van druk vergaderen naar rust en sereniteit

Waar voorheen druk werd vergaderd werden twee slaapkamers gemaakt om uit te rusten, te slapen en bij te tanken.

Op de vloer van de master bedroom werd ook het waterdichte Quick Step Impressive Ultra laminaat gelegd. En net als in de woonkamer werden de brede ramen voorzien van Luxaflex jaloezieën met megaview. Maar dit keer werd gekozen voor een jaloezie van 25 mm. Een subtiele jaloezie met een chique uitstraling. De gordijnen van Loft79 zijn licht verduisterend en zijn velours-achtig zacht en vallen perfect in de plooi. De muurverf van Painting the Past heeft een matte finish en straalt rust uit, deze werd gecombineerd met de kleur Mild Stone van Flexa. 

Een heerlijke relaxruimte. 

Anja over kleuren

Vind je het lastig om kleuren te combineren? Ik kom graag bij je thuis langs om advies te geven. 

anja

Anja de Vegt

Styliste van Lippe Wonen

Zachte pastel kleuren met tropisch tintje

De andere slaapkamer werd belegd met zacht, comfortabel tapijt van Interfloor. De blauwe kleur is helder en is levendig door de schrijvende eigenschap. De muren werden geverfd met verf van Painitng the Past. De Kleuren Sage en Celadon passen prachtig bij het tapijt en de Wallpower muursticker van Eijffinger maakt het af.

En de badkamer werd ook voorzien van een Luxaflex jaloezie met Megaview systeem. Veel privacy of veel licht? Dat bepaal je helemaal zelf!

 

Inspirerend advies in een filiaal of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen