We gebruiken cookies op deze website.

Woning Tersoal

In deze kleurrijke familie is elke tint toegestaan. Niets is te gek maar de vloer en gordijnen zijn de neutrale basis. En dan passen alle kleuren er weer bij. Bekijk het resultaat.

Warm en behaaglijk

Er komt een moment dat je iets anders wilt en zo ook in Tersoal. Na wat oriënteren viel de keuze op een mFLOR pvc vloer omdat dit perfect combineert met vloerverwarming. De lange planken lijken net op echt hout door de voelbare structuur

Als eerste bewoners in deze, ondertussen 14 jaar jonge, woning was het tijd voor vernieuwing. Een huis waarin geleefd mag worden met jonge kinderen en gezellige huisdieren.

Basic inbetweens en mFLOR pvc vloeren

Met de prachtige inbetweens en de vloer van mFLOR wordt een basis gelegd waar dit gezin nog jarenlang plezier van heeft. Elke combinatie met deze hoogwaardige materialen is goed.

Elke kleur is zo eindeloos toe te passen op deze twee neutrale basiselementen. 

Durf jij te kiezen voor kleur of heb je wat hulp nodig? Onze stylisten staan graag voor je klaar om jou te voorzien van de beste adviezen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op met je.

Inspirerend advies van een styliste bij jou thuis.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in een filiaal of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen