We gebruiken cookies op deze website.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn zonwerend, isolerend en bieden veel privacy

Waarom voor duo rolgordijnen kiezen?

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en in veel kleuren, zodat er voor elke ruimte een geschikt exemplaar te vinden is. Door de draaibediening van de duo rolgordijnen bepaal jij hoeveel inkijk er in de woonkamer is.

Vind jouw duo rolgordijnen in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van duo rolgordijnen

  • Sfeervol
  • Veel privacy
  • Isolerend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • luxaflex
  • lega logo

Nu ook met Luxaflex PowerView® bediening!

Maar wat houdt dat dan in?

PowerView® biedt een draadloze bediening voor je Luxaflex raamdecoratie! Zo kun je op afstand je jaloezieën bedienen of vooraf bepalen wanneer je rolgordijnen open of dicht gaan. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Ontdek PowerView®

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen