We gebruiken cookies op deze website.

Artelux gordijnen

Mensen willen graag hun eigen sfeer creëren en in hun persoonlijke omgeving wonen. Pas als je je eigen draai aan je interieur weet te geven, voel je je helemaal thuis! De ontwerpers van Artelux gordijnen laten zich internationaal inspireren om tot gordijnen te komen die direct een thuisgevoel oproepen. Ze zorgen ervoor dat de kleuren en stoffen van de vouwgordijnen en gordijnen onderling zijn te combineren en houden zelfs rekening met de actuele verfkleuren. Dit is Artelux!

 

Lisa Wenno

Persoonlijk advies van Lisa Wenno

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

Kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Stijlvol

Artelux is goed in uni’s, en uniek in drukdessins. De dessins zijn van klassiek tot modern, dus voor iedereen heeft Artelux een passend doek.

New Velvets zijn de veloursstoffen met een warme en rijke uitstraling. De prachtige glans van veloursstoffen geven een luxe gevoel. Artelux bedrukt de veloursstoffen met fijne dessins zodat je huis een warm thuis wordt!

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak bij je thuis of in de winkel wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak daarom een afspraak voor advies met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen