We gebruiken cookies op deze website.

Artelux gordijnen

Artelux is al 25 de sfeermaker voor jouw huis. Deze Nederlandse producent van gordijnstoffen werkt met een inspirerend team van ontwerpers dat over de gehele wereld wordt gewaardeerd. De elegante en sfeervolle stoffen hebben een rijke uitstraling en maken van jouw huis een echt thuis. 

 

Artelux gordijnen voor elke woonstijl

Artelux heeft een perfect passend gordijn voor elke woonstijl. Met de onbeperkte collectie is er voor iedereen een gordijn, inbetween of vitrage. De kamerhoge stoffen met elegante dessins maken van elke ruimte een sfeervol vertrek. En als je van rustige natuurlijk tinten houdt dan bent je bij Artelux op de juiste plek. 

Kom je deze collectie bekijken in een van onze filialen

Ja, ik kom langs in een filiaal

Gordijnen voor een goede akoestiek 

Artelux gordijnen hebben naast hun elegantie en stijlvolle look ook een geluiddempende eigenschap. Een goede akoestiek in het vertrek zorgt voor rust en sfeer. De combinatie van rust en sfeer zorgt ervoor dat het gezellig aanvoelt. Combineer je gordijnen met bijvoorbeeld vouwgordijnen dan wordt de akoestiek nog beter. Wij geven jou graag advies op gebied van mooie, elegante gordijnen met een goede akoestische eigenschap.  

Ja, ik maak een afspraak

Knus wonen met Artelux gordijnen

Thuis willen we ons veilig voelen en dat is de afgelopen jaren wel heel duidelijk geworden. De veiligheid die we thuis voelen is onmiskenbaar belangrijk. Met gordijnen van Artelux werden veel ruimtes die niet aantrekkelijk waren om in te verblijven knus aangekleed. Van fijne transparanten tot lichtdichte dim-out gordijnen zijn te vinden in de gordijncollectie van Artelux.  

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij u thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. De kleuren, structuren en materiaalkeuze van gordijnen bepalen de sfeer in je huis, daarnaast zorgen gordijnen ook dat de akoestiek in huis verbeterd wordt. Kom ik binnenkort bij jouw advies geven? 

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Opzoek naar nieuwe gordijnen? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan advies geven over gordijnen, inbetweens en vitrages van alle populaire merken".

Anja de Vegt

Styliste bij Lippe Wonen