We gebruiken cookies op deze website.

Loft 79 gordijnen

Loft 79 is een Nederlandse gordijnleverancier met een degelijke collectie gordijnen, vitrages en inbetweens. De stoffen zijn gemaakt van hoogwaardige garens met een zeer hoge lichtechtheid en minimale krimptoleratie. Loft 79 heeft naast de goede eigenschappen een collectie met prachtige uni stoffen en luxe dessins.

Wie is Loft 79

Loft 79 is met zijn degelijke gordijnstoffen een succesvol merk met een verrassende collectie gordijnstoffen. De ruime keuze aan dessins, grotendeels ontworpen door vooraanstaande designers, passen in vrijwel elk interieur. De uni stoffen sluiten que kleur en materiaal ook naadloos aan op de huidige trends. De onderhoudsvriendelijke stoffen zijn geïnspireerd op het stadse leven van de moderne consument en heeft een internationale en luxe uitstraling. 

De collectie

Loft 79 heeft een ruim assortiment gordijnstoffen en er is voor elke ruimte een geschikte stof. De open vitrages, inbetweens en transparanten bieden privacy maar houden het vertrek licht en luchtig. De gesloten, dichte gordijnen waarbij de ruimte verduisterd wordt zijn uitermate geschikt voor slaapkamers. Deze collectie dichte linnen of warme velours hebben een warme luxe uitstraling. 

Kom je deze prachtige collectie bekijken? Er is altijd een filiaal van Lippe Wonen bij u in de buurt.

Ja, ik kom naar een filiaal

Veiligheid

Naast de luxe van de Loft 79 gordijnen is er ook groot deel van de collectie brandvertragend en dus geschikt voor projecten. De geconfectioneerde gordijnen worden dan geleverd met een certificaat. Brandvertragende gordijnen worden overigens ook veel toegepast in kinderkamers en hebben dezelfde luxe uitstraling als de gewone gordijncollectie. 

Inspirerend advies in en filiaal of gewoon bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. De kleuren, structuren en materiaalkeuze van gordijnen bepalen de sfeer in je huis, daarnaast zorgen gordijnen ook dat de akoestiek in huis verbeterd wordt. Kom ik binnenkort bij jouw advies geven? 

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Opzoek naar nieuwe gordijnen? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan advies geven over gordijnen, inbetweens en vitrages van alle populaire merken".

Anja de Vegt

Styliste bij Lippe Wonen