We gebruiken cookies op deze website.

Kindveilige bediening bij Lippe Wonen

Opgroeiende kinderen hebben een groeiende nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals jouw raambekleding ineens gevaren met zich kunnen meebrengen. 

Veiligheid voorop

Bij Luxaflex beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor huizen met baby’s en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

Luxaflex voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm (EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste raambekleding –  prestatie-eisen inclusief veiligheid.). 

Daarnaast ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten om het risico op ongevallen te verkleinen. Als gevolg van de wijzigingen in de Europese norm heb je mogelijk enige wijzigingen aan uw raamdecoratie opgemerkt. De bedieningslengte voor de meeste raambekleding met koord- of kettingbediening is teruggebracht, om het risico op letsel bij jonge kinderen te beperken. Voor meer informatie over de verschillende kindvriendelijke accessoires die we bieden, kunt je terecht bij Lippe Wonen. 

-Luxaflex- 

Om de veiligheid van kinderen te garanderen monteren we alle raambekleding met kindveilige bedieningen. Ik laat je graag alle mogelijkheden zien in de showroom.

Ouwe de Wit

Adviseur