We gebruiken cookies op deze website.

Kindveilige bediening bij Lippe Wonen

Opgroeiende kinderen hebben een groeiende nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals jouw raambekleding ineens gevaren met zich kunnen meebrengen. 

Veiligheid voorop

Bij Luxaflex beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor huizen met baby’s en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

Luxaflex voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm (EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste raambekleding –  prestatie-eisen inclusief veiligheid.). 

Daarnaast ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten om het risico op ongevallen te verkleinen. Als gevolg van de wijzigingen in de Europese norm heb je mogelijk enige wijzigingen aan je raamdecoratie opgemerkt. De bedieningslengte voor de meeste raambekleding met koord- of kettingbediening is teruggebracht, om het risico op letsel bij jonge kinderen te beperken. Voor meer informatie over de verschillende kindvriendelijke accessoires die we bieden, kunt je terecht bij Lippe Wonen. 

-Luxaflex- 

Om de veiligheid van kinderen te garanderen monteren we alle raambekleding met kindveilige bedieningen. Ik laat je graag alle mogelijkheden zien in een filiaal

lisa

Lisa Wenno

Adviseuse

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen