We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex® Shutters

Luxaflex® Shutters passen helemaal in deze tijd. Ze creëren in huis een knusse sfeer van warmte en gezelligheid. Met Shutters bepaal je traploos de lichtinval in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

 

 

Shutters, duurzame blikvangers.

Waarom voor shutters kiezen?

De praktische voordelen van shutters. Helemaal gesloten werken ze geluid- en temperatuur isolerend. Door de lamellen te bewegen kunt u met het licht spelen. Geopend laten ze juist veel licht door. Ze zijn er in diverse breedtes en vergen weinig onderhoud. Nu ook beschikbaar voor dakramen.

Vind uw shutters in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van shutters

  • blikvanger
  • isolerend
  • makkelijk schoon te maken
  • multifunctioneel
  • perfecte lichtregulatie
  • duurzaam

We doen het graag voor je

Het inmeten en plaatsen van de Luxaflex® Shutters doen wij graag voor je. Het klusje luistert nauw en kan het beste door professionals vakkundig worden uitgevoerd. Lippe Wonen staat 100% garant voor een hoogwaardige kwaliteit en ook voor een goede service. De montage wordt uitgevoerd door ervaren specialisten met oog voor detail zodat u verzekerd bent van een top product.

Testimonial Anja de Vegt

Kijk eerst goed naar welke stijl je in de woning wilt en welke kenmerken je belangrijk vindt aan een nieuwe vloer of raambekleding....

anja met stalen

Anja de Vegt

Styliste bij Lippe Wonen

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen