We gebruiken cookies op deze website.

Rolgordijnen

De complete collectie rolgordijnen is geschikt voor vrijwel elke toepassing, van een prachtig gefilterd licht tot praktisch verduisterende stoffen. Ze zijn stuk voor stuk stijlvol en functioneel. De afwerking van elk rolgordijn is een lust voor het oog.

Rolgordijnen, strak en functioneel.

Waarom voor rolgordijnen kiezen?

Rolgordijnen zijn stijlvol en breed toepasbaar. Voor slaapkamers is er een verduisterende kwaliteit en voor de badkamer een waterbestendig doek. Maar de bijzondere structuren en dessins mogen ook gezien worden. Waar laat jij jouw rolgordijn monteren?

Vind jouw rolgordijnen in een van onze filialen

Bekijk onze filialen
  • luxaflex
  • lega logo

Kenmerken van rolgordijnen

  • zonwerend
  • isolerend
  • veel mogelijkheden
  • veel privacy
  • makkelijk te bedienen
  • energiebesparend

Zorgeloos genieten

Rolgordijnen monteren zonder boren of schroeven? Dat kan! De Nano rolgordijnen worden moeiteloos op het raam geplaatst met speciale tape. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer jouw privacy en het daglicht in huis. Zo leveren we voor elke situatie een passende oplossing.

Oh, en: je kunt zorgeloos genieten van alle Luxaflex® producten want je krijgt maar liefst 5 jaar garantie.

 

Nu ook met Luxaflex PowerView® bediening!

Maar wat houdt dat dan in?

PowerView® biedt een draadloze bediening voor je Luxaflex® raamdecoratie! Zo kun je op afstand je jaloezieën bedienen of vooraf bepalen wanneer je rolgordijnen open of dicht gaan. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Ontdek PowerView®

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen