Laat uw trap vakkundig door Lippe Wonen bekleden!

De een draait er zijn hand niet voor om, de ander moet er niet aan denken. Voor ons is het een dagelijkse bezigheid; trappen bekleden doen wij al meer dan 40 jaar. Snel en goed!

Wie het klusje ook uitvoert; de trapbekleding moet altijd aan een aantal criteria voldoen. Veiligheid staat daarbij voorop. De trapbekleding moet enigszins stroef zijn om uitglijden te voorkomen. Daarnaast speelt het esthetische aspect een belangrijke rol en ten slotte zullen technische factoren, zoals de geluiddemping ook moeten worden meegewogen.

 

Bij Lippe Wonen kunnen we u een gedegen antwoord op alle eisen, wensen, vragen en verlangens geven. Wij hebben namelijk alle soorten trapbekledingen in huis, Van Sisal natuurtapijt tot kurk, van klassieke lopers van HB traplopers tot kant en klare Trenovo systemen. En we hebben overal ervaring en verstand van.

 

Op deze pagina treft een aantal voorbeelden. Wij raden u echter aan om naar een van onze filialen te

komen om de trapbekleding van uw keuze in het echt te kunnen zien. Wij adviseren u graag en

vrijblijvend. En neemt u dan vooral stalen mee naar huis om de materiaalkeuze ter plekke te beoordelen.

 

Trenovo traprenovatie.

Met Trenovo worden oude versleten trappen in een mum van tijd weer als nieuw. Dit renovatiepakket kan binnen een dag compleet worden aangebracht. De bestaande trap is daarbij de drager van de nieuwe trapdelen. Alles past tot op de millimeter perfect. Alsof het nooit anders is geweest! Trenovo is in negen verschillende laminaatdessins, met authentieke, levensechte houtdecoren verkrijgbaar.

 

Maantjes, de kortste klap.

Tapijt wordt heel vaak gebruikt om een trap te bekleden. Er kan gewerkt worden met lopers, tapijtstroken of de zogenaamde maantjes. Maantjes leveren een tijd- en kostenbesparing op, u kunt ze kant en klaar op een gladde ondergrond lijmen en het hele karweitje is in een paar uur gefikst.

 

Een hele trap met tapijt.

Tapijt wordt vaak over de hele trede geplaatst, zowel liggend als staand en voorzien van een rubber

stootrand. Het tapijt moet stevig en niet glad te zijn. De slijtvastheid dient hoog te zijn en gelijk te staan met categorie 'intensief huishoudelijk gebruik'. Een bijkomend voordeel is de grote hoeveelheid aan keuze. Voor elk type interieurproject is zeker een geschikt traptapijt bij Lippe Wonen beschikbaar.

 

Marmoleum trapbekleding.

Marmoleum op de trap geeft een stijlvolle meerwaarde aan het hele huis. Forbo Flooring biedt bij Lippe Wonen een enorme keuze in materiaal, dessins en uitvoeringen. Eenmaal gelegd is marmoleum makkelijk te onderhouden. Het is geluiddempend en er zijn veel motieven en kleuren waaruit u kunt kiezen. Marmoleum kan perfect gebruikt worden voor open en gesloten trappen.

 

Trapbekleding van PVC.

De voordelen van PVC zijn de enorme slijtvastheid, de veiligheid en het gemak om deze schoon te maken. Er is keuze uit verschillende kleuren, ook met een voelbare natuurlijke structuur. Bijkomend voordeel: het PVC product is recyclebaar en dus milieuvriendelijk. En, o ja… PVC is makkelijk te verwerken en zeer vriendelijk geprijsd.

 

Ziet u door de treden de trap niet meer….?

 

Er zijn ontzettend veel materialen om de trap(pen) in uw huis te bekleden. Laat u daarom goed voorlichten door Lippe Wonen.

Kom naar een van de filialen en spreek met de experts op dit gebied. Deze adviezen zijn gratis en vrijblijvend. U wordt er beslist wijzer van…!

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.