We gebruiken cookies op deze website.

Vacature: Commercieel medewerker

Ben jij positief, gastvrij en barst je van de energie? Weet jij hoe je klanten aan je kunt binden en wil je altijd het onderste uit de kan halen?

Klanten die kiezen voor Lippe Wonen, kiezen voor de mooiste collecties vloeren, raamdecoratie, behang, verf en (buiten)zonwering. Maar bovenal kiest onze klant voor een traject waarbinnen ze van A tot Z worden ontzorgd en waarbij service hoog in het vaandel staat. Ons vakgebied is een ambacht en daar zijn we trots op. Al ruim 50 jaar weten we klanten aan ons te binden, en als onze nieuwe commerciële collega weet jij door middel van uitstekende hospitality en een passend advies precies hoe we dit voort zetten.

Als commercieel talent weet je als geen ander hoe je contact legt met onze klanten, je stelt ze centraal en zorgt dat je hen aan je bindt. Door goed te luisteren zorg je dat onze klant zich welkom voelt bij Lippe Wonen, van daaruit kun jij hun wens omzetten naar een passend advies. Je wordt enthousiast van het behalen van verkoopdoelstellingen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

We weten als geen ander dat je in onze wereld – de wereld van woninginrichting – nooit bent uitgeleerd. Door de vele innovaties op gebied van materialen, duurzaamheid, nieuwe trends en producten leren we iedere dag. Heb jij al ervaring in onze branche, dan is dat absoluut een pré.

 

Jouw dag bij Lippe Wonen

Met acht filialen zijn we goed vertegenwoordigd – je gaat aan de slag voor de grootste woninginrichter van Noord-Nederland. Jij levert een proactieve bijdrage aan het werven van nieuwe klanten, en zodra zij in een van onze filialen langskomen voor een passend advies blink jij uit op gebied van gastvrijheid. Het opstellen van offertes doe je nauwkeurig en met zorg. Uiteindelijk is het jouw commerciële drive waarmee jij van diezelfde offerte een order maakt, en vanuit jouw klantgerichte handelswijze besteed je minstens zoveel aandacht aan nazorg en aftersales.

Onze filialen zijn gevestigd in Friesland en Drenthe, het is daarom van belang dat je flexibel inzetbaar bent. Ook werken in het weekend en soms op feestdagen is voor jou geen probleem.
 

Hebben we je aandacht?

Ben jij de kandidaat die past bij onze organisatie en zich thuis voelt in de woonbranche? Overtuig ons van jouw passie en commerciële skills! Stuur je cv en motivatie naar: personeelszaken@lippewonen.nl. Indien je vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Philip Tuinenga, Commercieel Manager, via 06-41588563.