We gebruiken cookies op deze website.

Zo helpen wij je

Benieuwd hoe we het bij Lippe Wonen zo goed mogelijk voor je regelen? Ontdek dan de drie beloften van Lippe Wonen. Zó kun je altijd op ons rekenen...

Wij inspireren

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak met een van onze stylisten wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. 

Heb je zelf al flinke portie inspiratie opgedaan en weet je precies hoe van jouw huis je thuis wilt maken? Geen probleem... Dan ben je helemaal klaar voor stap twee. Een deskundig advies!

Spreek af met onze stylisten

Wij adviseren

Met jouw ideeën of een uitgewerkt woonadvies onder de arm is het tijd voor een deskundig advies.

In een van onze acht filialen staan onze adviseurs klaar om je te voorzien van joúw beste advies. Stofferen is maatwerk en onze productkennis en onze inmeetkwaliteiten zijn het gereedschap waarmee we je verder helpen.

Ontdek onze filialen

Wij monteren

Alle keuzes gemaakt en de materialen besteld? Dan maken we snel een afspraak met een van onze vakmensen om te zorgen dat alles spik en span komt te liggen -of hangen.

Onze monteurs zijn gepassioneerde vakmensen met oog voor detail en een grote lading materiaalkennis. Hun ambacht zorgt ervoor dat alles wordt zoals je het hebben wilt. Ze stoppen pas als je helemaal tevreden bent.

Maak een afspraak met onze adviseurs