We gebruiken cookies op deze website.

Vacature: Interieuradviseur

In onze wereld is geen dag hetzelfde. Dagelijks ontmoeten wij klanten met inspirerende woondromen – van totaaloplossingen voor interieurstyling, tot uitdagingen waarbij met kleine aanpassingen een nieuwe sfeer in een woning neergezet kan worden. Kun jij mensen laten beslissen over trends, materialen en mogelijkheden waar ze nog niet eerder bij hebben stilgestaan?

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand met enorme affiniteit en passie voor styling en interieur die heel goed kan luisteren. Want door te luisteren naar de wensen van onze klant kun jij hen voorzien van een concreet voorstel. Bij Lippe Wonen vind je de mooiste collecties op gebied van vloeren, raamdecoratie, behang en verf – maar ook (buiten)zonwering behoort tot ons assortiment. Jij streeft ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen en beschikt over kennis van materialen, kleuren, je hebt ruimtelijk inzicht en oog voor detail.

Je bent commercieel en beschikt over de juiste skills om klanten te overtuigen met jouw plannen voor het interieur van hun dromen. Met jouw advies stellen klanten zichzelf niet meer de vraag of ze het gaan doen, maar hoe en wanneer.

 

Dit ga je doen

Je gaat aan de slag voor de grootste woninginrichter van Noord-Nederland. Met acht filialen hebben we een groot verzorgingsgebied waarbinnen jij opereert. Je ontvangt klanten in onze filialen, of bezoekt hen thuis. Aan de hand van de situatie ga jij aan de slag met de inrichting, daarbij houdt je rekening met diverse zaken zoals het gebruik van de ruimte, kleuren en lichtinval. Heb je de wensen van de klant helemaal in beeld? Dan ga jij aan de slag met een voorstel voor het totale gewenste concept.

Daarnaast organiseren we regelmatig leuke evenementen en workshops tijdens onze interieurdagen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Heb jij aantoonbare ervaring in het vak en zit creativiteit in jouw DNA? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur jouw cv, portfolio en korte motivatie naar: personeelszaken@lippewonen.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Philip Tuinenga, Commercieel Manager, via 06-41588563.