We gebruiken cookies op deze website.

Ambiant laminaat

Kies je voor Ambiant laminaat, dan kies je voor een laminaatvloer die kwalitatief hoogwaardig, natuurgetrouw en ook nog heel betaalbaar is. Van levendig parket tot karakteristiek stenen- of betoonlook; ons assortiment Ambiant laminaat is heel divers. Oriënteer je rustig op onze website en maak vervolgens gratis een afspraak voor advies in een filiaal, of bij je thuis. Lippe Wonen heeft de volledige collectie Ambiant laminaat voor je klaarliggen. Liever een gesprek met onze stylist, of een staal van Ambiant laminaat ontvangen? Laat het weten, we staan voor je klaar.

 

Ambiant laminaat: veelzijdig en authentiek

Planken of tegels, trendy of klassiek; alles is mogelijk met laminaat van Ambiant.

De decors van Ambiant laminaat lijken sprekend op echt steen of levendig hout. Een karakteristieke ‘houten’ vloer of een strakke betonvloer in jouw huis? Kies jouw Ambiantvloer bij Lippe Wonen.

Bekijk, voel en ervaar laminaatvloeren van Ambiant in een van onze winkels. De gehele collectie ligt voor je klaar in onze filialen.

Ja, ik maak een afspraak

Ambiant parket vloeren? Lang leve laminaat met de beste houtlook

Ambiant voert geen parket. Toch wordt er bij ons regelmatig gevraagd naar Ambiant parket vloeren. Het zegt veel over de natuurgetrouwheid van Ambiant laminaat.

Het grote voordeel van laminaat, los van de prijs, is dat het geschikt is voor zwaar dagelijks gebruik. En dat het niet schrikt van naaldhakken en zwenkwielen. Geklieder of gemors van je kinderen of huisdieren? Je veegt een laminaatvloer eenvoudig en zonder inspanning of sporen af. Het leggen van Ambiant laminaat doen onze specialisten ook graag voor je maar niet zonder een uitgebreide vloerinspectie.

Ambiant visgraat laminaat

Helemaal van nu en een genot om naar te kijken: Ambiant visgraat laminaat. Deze vloeren hebben een authentieke, realistische eiken look en zijn toepasbaar in iedere ruimte.

Ambiant voert diverse kleurvariaties in visgraat laminaat, te weten:

  • Eiken
  • Eiken natuur
  • Eiken donker gerookt
  • Eiken licht naturel
  • Eiken licht bruin
  • Eiken warm bruin

Lippe Wonen heeft alle Ambiant visgraat laminaat voor je klaarliggen in de filialen. Liever advies bij je thuis? Onze stylist komt graag bij je langs.

Betonlook of natuursteen? Eenvoudig met Ambiant laminaat

Wel eens gedacht aan laminaat bij het creëren van een beton- of natuurstenenvloer? Laminaat is eenvoudiger, sneller en beter betaalbaar

Stoer, robuust en industrieel. In deze drie woorden is Ambiant laminaat ‘beton’ te omschrijven. Van lichtgrijs tot taupe, met uiteenlopende kleurvariaties is er altijd een tint die past bij jouw gedroomde betonvloer.

Liever een prachtige natuurstenen look, kom dan de Ambiant Expression lijn bekijken in een van onze filialen. De kleurvariaties hebben ieder een eigen, stijlvolle uitstraling en komen fantastisch tot hun recht in een klassiek interieur.

“Wil je meer weten over Ambiant laminaat? Kom langs in een filiaal. Met mijn jarenlange ervaring kan ik je alles vertellen over deze mooie laminaatvloeren.”

eppie heerenveen

Eppie Meijer

Adviseur van Lippe Wonen

Ambiant laminaat: sterk in elk opzicht

Ambiant laminaat is van Nederlandse makelij. Het merk introduceerde in 2001 haar laminaatcollectie en is sindsdien niet meer weg te denken uit de markt van ‘harde vloeren’. Ambiant laminaat volgt trends op de voet en past ieder jaar haar collectie aan op de wens van de consument. Dat gecombineerd met de kwaliteit, sterkte en natuurgetrouwe uitstraling, maakt Ambiant laminaat tot een van de populairste laminaatmerken van Nederland.

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak bij je thuis of in een van onze filialen wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak daarom een afspraak voor advies met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen