We gebruiken cookies op deze website.

Quick-Step laminaat

Quick Step laminaat is een begrip in de interieur- en designwereld. Je kunt gerust stellen dat Quick Step laminaat wereldwijd op de kaart heeft gezet. Al sinds 1990 is de Belgische vloerenmaker niet meer weg te denken op het gebied van laminaat.

De historie van Quick Step telt dan ook verschillende baanbrekende innovaties, waarvan de bekendste het kliksysteem is. Nog niet zo lang geleden kwam daar het 100% waterbestendig laminaat bij. En de laminaat designs? Ook dat zit wel goed: Quick Step heeft als een van de weinige vloermerken een eigen designteam. En dat zie je terug.

Maak kennis met onze Quick Step laminaatcollectie en ervaar deze in een van onze filialen in Friesland of Drenthe. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Het designteam van Quick-Step

Quick Step heeft als een van de weinige vloermakers een eigen designteam. En dat is terug te zien in de fraaie, natuurgetrouwe designs van de laminaatvloeren.

De ervaren ontwerpers van Quick Step laten zich voor laminaat inspireren door architectuur, kunst, mode én het echte leven. Ze zijn continu op zoek naar stukken hout en steen met de perfecte look. Van deze ‘perfecte originelen’ wordt een gedetailleerde scan gemaakt, welke vervolgens door de ontwerpers vakkundig verfijnd wordt. Het resultaat is laminaat dat niet te onderscheiden is van een echte houten of stenen vloer.

 

Maak een afspraak voor persoonlijk vloeradvies

8x Quick Step laminaat

  1. Quick Step Capture* 
  2. Quick Step Impressive* (o.a. visgraat)
  3. Quick Step Majestic*
  4. Quick Step Largo
  5. Quick Step Eligna
  6. Quick Step Classic*
  7. Quick Step Creo
  8. Quick Step Muse (nieuw!)

*Waterbestendig laminaat

Bekijk in deze brochure de volledige Quick Step laminaatcollectie en beleef ‘m in een van onze winkels.

Quick step waterbestendig laminaat

quick step watervast laminaat

Quick Step laminaat waterbestendig

Diverse lijnen in de Quick Step laminaatcollectie zijn waterbestendig, dit dankzij hun waterafstotende HydroSeal coating. Deze innovatieve coating is doorgevoerd tot in de groeven.

Hiermee is Quick Step laminaat de eerste echt waterbestendige laminaatvloer in de wereld. Dus Quick Step laminaat in de badkamer? Geen enkel probleem. Voor wie nog niet overtuigd is, of het nog niet aandurft in de badkamer, geeft Quick Step tot wel 25 jaar garantie op haar laminaatvloeren.

Toe aan het leggen van je waterbestendige laminaat? De plaatsingsinstructie kun je hier downloaden.

Quick step laminaat installeren

Quick step laminaat installeren

Quick Step laminaat leggen – ook op vloerverwarming

Door de uitvinding van het Uniclic-systeem is Quick Step laminaat leggen een eenvoudige klus.

Het beroemde kliksysteem van Quick Step staat bekend om zijn gemak, snelheid en stevigheid. Hiermee kun je in de kleinste hoekjes en zelfs onder deuren je Quick Step laminaat leggen.

En natuurlijk kun je Quick Step laminaat leggen op vloeren met traditionele (lage temperatuur) vloerverwarming. Dus óók wanneer je vloerverwarming hebt, is de keuze reuze.

Milieuvriendelijk, duurzaam laminaat

Quick Step laminaat draagt het EU-milieukeurmerk. Dit betekent onder andere dat er minstens 80% duurzaam ontgonnen hout is toegepast en dat het laminaat is gemaakt in een energiezuinige fabriek.

Ook is Quick Step laminaat een duurzame keuze vanwege zijn levensduur. Dit mede dankzij de Scratch Guard-technologie. Met deze bovenlaag is het laminaat volgens Quick Step tot tien keer beter bestand tegen krassen dan andere laminaatvloeren

Inspirerend advies over Quick Step, in een filiaal of bij jou thuis

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een van onze filialen of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waarvan je jarenlang elke dag geniet. Naast Quick Step nemen we uiteraard ook alle andere merken mee in ons advies. 

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

"Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren, ook van Quick Step. Ik help met al je vragen en geef je passend woonadvies."

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen