We gebruiken cookies op deze website.

Flier! pvc vloeren

Flier! is een exclusieve pvc vloeren collectie van Lippe Wonen. De uitstraling van echt hout geeft je huis warmte en sfeer. De Flier! collectie bevat prachtige hout structuren welke niet te onderscheiden zijn van echt hout.

 

De Flier! vloeren van Lippe Wonen

Het is heerlijk thuiskomen op een pvc vloer van Flier! Deze Friese collectie is speciaal voor Lippe Wonen geproduceerd en niet voor niks een topper in de collectie. We lichten een paar van deze toppers hieronder uit.

Maak kennis met de extra lange plank Trije van de Flier! collectie. De warmte en het onderhoudsvriendelijke karakter maakt deze pvc vloer ontzettend populair. De lange planken voelen aan als echt hout en zijn waterbestendig en vuilafstotend. De duurzame Trije voldoet aan alle strenge milieu en gezondheidsnormen. En voor een mooi resultaat laat u de pvc vloer leggen door de vakmannen van Lippe Wonen.

Flier! Fiif en Seis, fijn en authentiek.

De collectie Fiif en Seis van Flier! hebben een mooie rustieke en authentieke uitstraling. De pvc vloeren zijn niet te onderscheiden van echt hout en zijn uiterst geschikt voor vloerverwarming.

De pvc vloeren van de serie Fiif wordt op de klassieke rechte manier gelegd. Een lange plank is tijdloos en geeft een ruimtelijk gevoel. 

De pvc vloeren serie Seis wordt als visgraatvloer gelegd en maakt het speels en uniek. Geen plank is het zelfde en het gevoel van een authentieke vloer geeft een compleet nieuwe beleving. Maar wil je de collecties Fiif en Seis combineren dan is dat ook mogelijk want de kleurtinten van beide series zijn gelijk.

Flier! pvc vloeren Njoggen en Tsien

Welke is je favoriet? De lange plank van de serie Njoggen of de visgraat van Tsien? De decors en kleuren zijn identiek dus goed te combineren.

De extra matte toplaag van deze pvc vloeren series maken de vloer stroef, extra veilig dus. In de collecties vindt je zowel mooie warme als stoere koele tinten. De duurzame Flier! pvc vloeren collectie is onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor vloerverwarming. Voor iedere uitstraling een Njoggen of een Tsien van Flier!

Kom je deze collectie bekijken in een filiaal?

Ja, ik kom langs in een filiaal

Maak kennis met Alve van Flier! De betontegels van pvc.

Flier! Alve is een stoere grote pvc tegel maar voelt comfortabele en warm aan. De uitstraling van zo'n prachtige tegel geeft je interieur een stoere look.

Het onderhoudsvriendelijke karakter maken deze pvc vloer uiterst populair. En natuurlijk erg geschikt in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Dus warme voeten in de winter en verkoeling in de zomer. 

De tegels zijn afgewerkt met een matte toplaag, slijtvast en erg duurzaam. De Flier! pvc vloeren voldoen daarnaast ook aan alle strenge milieu en gezondheidsnormen van de Europese Unie.

pvc vloeren testimonial joke

Vloerverwarming en pvc vloeren zijn een perfecte combinatie. Ik laat je graag onze uitgebreide pvc collectie zien en leg uit hoe het werkt. Zie ik je binnenkort?

joke

Joke

Adviseur Lippe Wonen

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen