We gebruiken cookies op deze website.

Tarkett pvc vloeren

Al jaren is Tarkett bezig om duurzame vloeren te produceren. Deze prachtige pvc vloeren collectie is daar ook weer een voorbeeld van. Geïnspireerd door de natuur en interieurtrends werden de dessins ontworpen. Van natuurlijke bruin tinten en modern grijs tot koele betonlook. Zit jouw vloer hier ook tussen?  

 

Tarkett pvc, het gevoel van echt hout.

Op deze vloer mag geleefd worden!

Met de warme houtstructuren van de lange planken pvc-vloeren collectie creëert u een natuurlijk en tijdloos interieur waar u jarenlang plezier aan beleeft. Een vloer met de luxe uitstraling van een eikenhouten vloer en de voordelen van pvc. Dankzij de matte afwering is deze pvc-vloer nagenoeg niet van echt te onderscheiden. De lange planken zijn verkrijgbaar in een dryback en een Solid Rigid Click versie. Dankzij het kliksysteem is de Solid Rigid Click collectie snel en gemakkelijk zonder verlijming te installeren op bijna alle ondervloeren én eenvoudig te verwijderen.  

 

Kenmerken Tarkett pvc

  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam
  • Geschikt op vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Sterk
  • Geschikt in vochtige ruimtes

Natuurgetrouwe dessins

De visgraat vloer is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van oorsprong was de visgraat een klassieke vloer maar past nu ook perfect in het hedendaagse interieur.

Door middel van digitale print wordt 12m² planken geprint zonder herhaling, dit geeft een zeer natuurgetrouwe uitstraling. De matte afwerking geeft de finishing touch en zo worden de voordelen van een hoogwaardige pvc-vloer en de look van een houten vloer perfect gecombineerd. De pvc vloeren van Tarkett sluiten uitstekend aan op de huidige trends, zijn duurzaam, trendy en hip. 

Stoere betontegels

Wilt je een stoere vloer in huis en bent je fan van de industriële trends? De betonlook pvc-vloeren van Tarkett zijn niet van echte betonvloeren te onderscheiden en gaan erg goed samen met vloerverwarming. Daarnaast is een pvc-vloer voordeliger dan een echte betonvloer maar zeker zo praktisch! Overtuig je zelf en kom deze prachtige pvc-vloeren bekijken in een van onze filialen. 

Ja, ik ga naar een filiaal

Duurzaam

Het solid kliksysteem van Tarkett is gemakkelijk en zonder verlijming te installeren op vrijwel alle ondervloeren en daarom ook eenvoudig weer te verwijderen. Door dit systeem zijn de het click pvc-vloeren recyclebaar en herbruikbaar. Het ReStart® terugname- en recyclingprogramma van Tarkett zorgt er op deze manier voor dat oude pvc vloeren opnieuw gebruikt kunnen worden. Zo werken we allemaal mee aan een duurzame manier van wonen. 

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij je thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een van onze filialen of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast vloeren van Tarkett nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en merken mee in ons advies.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Eppie: "Nieuwe pvc vloer? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren over ons topmerk Tarkett en alle andere merken natuurlijk".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen