We gebruiken cookies op deze website.

Therdex pvc

Therdex pvc vloeren zien er natuurgetrouw uit en zijn zeer praktisch. Een vloer die minimaal gaat werken en nooit geschuurd en gelakt of geolied hoeft te worden. De voelbare houtstructuur geeft een natuurlijk uitstraling aan de Therdex pvc vloeren.

 

Therdex

Therdex vloeren staan erom bekend dat ze de authenticiteit van echt hout ademen. Diezelfde authenticiteit is wat ons aantrekt, want dat is precies waar het er bij ons om gaat. Kom de Therdex vloeren gauw bekijken in onze filialen, we weten zeker dat je ze mooi gaat vinden!

Ja, ik kom naar de winkel

Inspirerend advies, in de winkel of bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een gratis afspraak in de winkel, bij jou thuis, of door te videobellen leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast pvc van Therdex, nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Vloerverwarming en Therdex pvc vloeren zijn een perfecte combinatie. In de showroom laat ik je graag onze pvc collectie zien en leg ik je uit hoe het werkt.

Lisa Wenno

Stylist bij Lippe Wonen