We gebruiken cookies op deze website.

Therdex pvc vloeren

Bij Therdex pvc vloeren heb je de keuze uit een zeer ruim aanbod aan structuren, kleuren en maatvoering. Er zijn dan ook weinig mensen die niet slagen binnen de Therdex pvc collectie. Een collectie die overigens continu in beweging is. Dat innovatieve, die drang naar variatie; het zit er ingebakken bij deze Nederlandse pvc vloerenmaker. Een prettige eigenschap. Kom langs bij Lippe Wonen om Therdex pvc vloeren te ervaren, of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

 

Therdex pvc onderscheidt zich

Therdex pvc heeft alles wat je van een goede pvc vloer mag verwachten. Het innovatieve karakter van Therdex zorgt er daarnaast voor dat er meer dan gemiddeld te kiezen valt. Alleen al in visgraatvloeren is de keuze reuze.

Onderscheidend is ook de focus op milieu. ‘Een topprioriteit’ zoals Therdex het zelf noemt. Zo is Therdex pvc voorzien van de verplichte, maar ook niet-verplichte milieulabels. En natuurlijk zijn Therdex pvc vloeren ftlaatvrij en voorzien van bio-weekmakers.

10x Therdex pvc

  1. Zeer natuurgetrouwe designs
  2. Milieu is een topprioriteit
  3. Onderhoudsarm
  4. Lange levensduur
  5. Toepasbaar in vochtige ruimtes
  6. Geschikt voor vloerverwarming
  7. Geen streepvorming
  8. Aangename loop-geluidsdemping
  9. Harde, matte PU-beschermingslaag
  10. Tot maar liefst 15 jaar garantie

Therdex vloeren collecties - deel 1

Basic Series: De basis collectie van Therdex, zonder V-groef.

Regular Series, met visgraat lijn: Kwalitatief hoogwaardig en met ‘algemeen’  reliëf. Inclusief de populaire Therdex 2550 (plankmotief) en Therdex 6025 lijn (herringbone / visgraat).

Premium Series, met visgraat lijn: Perfect tot in detail. Noesten en structuur zijn voelbaar. In veel kleuren. Inclusief de populaire Therdex 7001, 7003, 7004 en 7011 lijnen (visgraat).

Original Series, ook in visgraat: ‘Perfect parket’. Zeer natuurgetrouw. Noesten en nerven voelbaar.

Chevron Series, ook in Hongaarse punt: Vier zeer natuurgetrouwe kleuren die beschikbaar zijn in hongaarse punt, visgraat en rechte plank. Inclusief de populaire Therdex 6042, 6043 en 6041 lijnen.

Maar er is meer. Verderop vind je nog meer collecties van Therdex pvc.

Therdex visgraat (herringbone) mateloos populair

Pvc in visgraatmotief is al jaren onverminderd populair. En zeker als het gaat om Therdex pvc visgraat.

Het heeft Therdex doen besluiten om aan haar bestaande pvc collecties, complete visgraatlijnen toe te voegen, de zogenaamde Therdex Herringbone Series. Je vindt deze bij de Regular, Premium en Original Series.

Uitgelicht: Therdex 7001 visgraat

Meest gevraagd is momenteel de Therdex 7001 visgraat vloer. Deze lijn behoort, net als de (eveneens populaire) Therdex 7011, 7003 en 7004, tot de Herringbone Premium Series.

De Therdex 7001 en haar zusjes hebben het ideale plankformaat (15x60cm) voor de perfecte pvc visgraatvloer. De lengte van de plank is namelijk precies 4 keer de breedte. Daardoor kan de pvc vloer in allerlei structuren gelegd worden. 

Alle vloeren binnen de Herringbone Series worden verlijmd. Download hier de leginstructie. Wist je trouwens dat de Therdex 7001 ook verkrijgbaar is in rechte plankmotief?

Vraag hier persoonlijk prijsvoorstel aan

Maar Therdex heeft meer (dan visgraat)

Visgraat mag dan in zwang zijn, Therdex heeft meer mooie motieven. Zo zijn de Regular, Premium en Original Series er ook in rechte plankmotief. En wat dacht je van betonlook tegels, stijlvolle extra lange planken en creatieve design vormen? Therdex pvc heeft ze allemaal.

Therdex vloeren collecties - deel 2

Stone Series (betonlook): Dit is een XXL betonlook. Een zeer robuuste vloer die beschikbaar is in verschillende formaten.

Design Series: De meest in het oog springende collectie. De creatieve vormen en structuren geven iedere ruimte een eigen karakter. 

XstraLong Series: Super stijlvol, absolute klasse. Meer hoeven we niet te zeggen over deze extra lange planken.

RigidClick Series: Eenvoudig kliksysteem dat voorzien is van een extra geluidddempende onderlaag.

LooseLay (modular) Series: Grote stroken en tegels, waardoor je vloer snel te verleggen of vervangen is.

15 jaar garantie op Therdex pvc

Op bijna alle Therdex pvc vloeren krijg je maar liefst 15 jaar garantie. Dit zegt veel over het vertrouwen in de kwaliteit van

Therdex vloeren. Uitgezonderd is de iets dunnere (2mm) Therdex Basic collectie, hiervoor geldt een garantie van 10 jaar.

Brochure Therdex pvc vloeren

Meer weten? Download de brochure van Therdex en maak een afspraak bij Lippe Wonen voor persoonlijk vloeradvies.

Inspirerend advies, in de winkel of bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een gratis afspraak in de winkel, bij jou thuis, of door te videobellen leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast pvc van Therdex, nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Therdex pvc vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. In de showroom laat ik je graag onze pvc collectie zien en leg ik je uit hoe het werkt.

Lisa

Adviseur bij Lippe Wonen

Wat zijn pvc vloeren?

Wil je meer weten over pvc vloeren in het algemeen? We leggen je graag uit wat de eigenschappen en mogelijkheden zijn.

Meer over pvc vloeren