We gebruiken cookies op deze website.

Interfloor tapijt

Bij Interfloor tapijt heb je de keuze uit een zeer ruim aanbod aan structuren, kleuren en kwaliteiten. Er zijn dan ook veel mensen die kiezen voor Interfloor tapijt. Een collectie die overigens continu verbeterd en uitgebreid wordt. De stijlvolle, sterke en onderhoudsvriendelijke tapijten voor thuis maar ook de commerciële doeleinden maken Interfloor een populair merk. Dit Nederlandse merk heeft een zeer uiteenlopende collectie met prettige eigenschappen. Kom langs bij Lippe Wonen om Interfloor tapijt te ervaren, of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

 

Interfloor tapijt onderscheidt zich

In de Interfloor tapijtcollectie vind je alles wat je van een goed tapijt mag verwachten. De duurzame en sterke tapijten hebben stuk voor stuk innovatieve eigenschappen.

Naast het streven naar de meest uitgebreide, vernieuwende en hoogstaande collecties tapijt in Nederland te bieden, zet Interfloor zich al jaren in op het gebied van verduurzaming en milieu. Zo speelt Interfloor nóg beter in op de behoeften van de klant en zorgt ervoor dat de impact op het milieu tot een minimum beperkt blijft. 

 

10 redenen om voor Interfloor te kiezen

 1. Comfortabel
 2. Energiebesparend
 3. Onderhoudsarm
 4. Lange levensduur
 5. Veilig
 6. Geschikt voor vloerverwarming
 7. Milieubewust
 8. Geluiddempend
 9. Recyclebaar
 10. Duurzaam

Exclusieve Interfloor collecties

De exclusieve garens van Interfloor tapijt met revolutionaire eigenschappen op een rijtje gezet,

SDN garens: Solution Dyed Nylon is gemaakt met unieke eigenschappen waarbij de garens door en door geverfd zijn in tegenstelling tot gangbare tapijtgarens. De gangbare tapijtgarens zijn namelijk alleen aan de buitenzijde geverfd. SDN garens zijn daardoor UV bestendig, kleurecht, onderhoudsvriendelijk en ook nog eens chloorbestendig.

ECONYL® garens: Dit speciale garen wordt geregenereerd uit afval van stortplaatsen en oceanen met als doel dit afval terug in het productieproces te brengen. Zo worden garens geproduceerd met respect voor mens en milieu. Bekijk de folder van ECONYL® 

 

 

Anja de Vegt over tapijt

Tapijt is natuurlijk heerlijk zacht maar bovenal ook veilig, slijtvast en stil. Tapijt geeft stroef- en zachtheid tegelijk. Ontdek alle collecties in onze filialen.

anja met stalen

Anja de Vegt

Styliste van Lippe wonen

Het GUT-Ecolabel

Heel veel tapijtkwaliteiten van Interfloor hebben een GUT-label (Gemeinschaft Umweltfreundlicher Teppichboden). Dit wordt toegekend aan tapijten die worden geproduceerd met respect voor het milieu. De veiligheid en comfort voor de gebruikers van dit tapijt staat hierbij centraal. Het GUT-label is een garantie geworden voor kwaliteit van het tapijt en draagt bij aan verbetering van de binnenluchtkwaliteit

  De GUT-licentie wordt alleen toegekend aan producten van fabrikanten die voldoen aan de volgende criteria:

  • Vrij van schadelijke stoffen.
  • Vrij van geuren.
  • Beschikkend over een emissieniveau van Vluchtige Organische Stoffen (VOS) van maximaal 250 μg/m3 in 3 dagen.
  • Uiterst gebruiksveilig.

  Brochure Therdex pvc vloeren

  Meer weten of de complete tapijtcollectie van Interfloor bekijken? maak een afspraak bij Lippe Wonen voor persoonlijk vloeradvies.

  Inspirerend advies, in de winkel of bij jou thuis!

  Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een gratis afspraak in de winkel of bij jou thuis, zo leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast tapijt van Interfloor, nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

  Interfloor tapijt is comfortabel en makkelijk in onderhoud. Daarnaast bespaart u ook nog eens op de energiekosten. In de showroom laat ik u graag onze Interfloor tapijtcollectie zien.

  Lisa

  Adviseur bij Lippe Wonen