We gebruiken cookies op deze website.

Jabo tapijt

"Feel the nature," dat is precies Jabo. Deze tapijten bestaan uit een authentieke mix van natuurlijke materialen, en dat voel je niet alleen, dat zie je ook!

Jabo staat voor hoogwaardige kwaliteit, een lange levensduur en vakmanschap. Bekijk hier de collectie, en maak gauw een afspraak in een van onze filialen om jouw toekomstige tapijt uit te kiezen!

 

Jabo 100% wol

De wol collectie van Jabo zit vol prachtige structuren. Van Luxueus, heerlijk comfortabel tot strak geweven. Iedere kwaliteit straalt een andere sfeer uit en daardoor is de beleving telkens anders maar natuurlijk is het altijd met 100% wol. 

Ook voor vloerkleden is Jabo wol een zeer geschikt tapijt.

Kom je de hele collectie bekijken in een van de filialen?

Ja, ik kom naar een filiaal

Jabo Blend

De andere materialen in de Jabo collectie noemen we Blend. Bij deze kwaliteiten worden hoogwaardige synthetische garen gemixt met bijvoorbeeld wol. Door deze garens te mixen komt er een hele bijzondere maar bovenal duurzame kwaliteit tot stand. Een kwaliteit waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat en deze gaan ook nog eens lang mee. 

Wil je uitgebreid advies over deze kwaliteiten, maak dan een afspraak.

Ja, ik wil een afspraak

Jabo Soft

De naam zegt genoeg, soft is echt soft. De Soft collectie is gemaakt van de allerbeste materialen en omdat we allemaal ons steentje bij willen dragen aan een beter milieu ook nog eens duurzaam geproduceerd. Op deze manier helpen we met elkaar mee om de afvalberg kleiner te maken. De duurzame materialen hebben een lange levensduur en daarmee is Jabo een verantwoorde keuze. 

 

Jabo Zeegras en Sisal

Het fundament van Jabo ligt in de sisal en zeegras tapijten. Ook de hennep en kokos tapijt vallen onder dit fundament. Dat stukje echte natuur voel je ook aan je voeten als je er overheen loopt. Ook de combinatie van deze grondstoffen worden verwerkt in tapijten en zo komt de natuur wel heel dichtbij. Duurzaam geproduceerd en een lust voor het oog en de voeten. 

Wil je dit tapijt eens in het echt voelen?

Ja, ik kom naar een filiaal