We gebruiken cookies op deze website.

Trapbekleding

De een draait er zijn hand niet voor om, de ander moet er niet aan denken. Voor ons is het een dagelijkse bezigheid; trappen bekleden doen wij al meer dan 50 jaar. Vakkundig en goed!

Wie het klusje ook uitvoert; de trapbekleding moet altijd aan een aantal criteria voldoen. Veiligheid staat daarbij voorop. De trapbekleding moet enigszins stroef zijn om uitglijden te voorkomen. Daarnaast speelt het esthetische aspect een belangrijke rol en ten slotte zullen technische factoren, zoals de geluiddemping ook moeten worden meegewogen. 

De trap: de verbinder van je huis

De trap in je huis is een plek waar je elke dag komt. Of je nou aan het eind van een lange dag naar boven loopt om lekker te gaan slapen of aan het begin naar beneden komt om je dag te starten: om je trap kun je niet heen.

Dat betekent dus ook dat een mooie trap heel veel bijdraagt aan de algemene sfeer van je huis. Of je een traploper met roedes laat leggen of de trap juist helemaal wil laten bekleden met pvc of tapijt, marmoleum of vinyl, bij Lippe wonen ben je aan het juiste adres! De traploper met roedes wordt nog gelegd op ambachtelijke wijze en daar zijn we trots op! Vraag ook naar de mogelijkheden en Lippe Wonen komt met een goed advies.

Ja, ik wil mijn trap laten bekleden.

Heb je 'm ooit zo mooi gezien?

Trap bekleden is een klus voor de vakmensen. "De foto's die we je hier laten zien zijn slechts een voorproefje van hoe mooi jouw trap kan zijn! 

sneek arnold

Arnold

Adviseur bij Lippe Wonen