We gebruiken cookies op deze website.

Interfloor vinyl

 

Interfloor heeft een nieuwe collectie vinylvloeren die zij ‘de top onder je voeten’ noemen. Het vinyl is nu nog sterker dan voorheen en kenmerkt zich door een natuurgetrouwe, voelbare structuur. Alle nieuwe vinylvloeren vind je bij Lippe Wonen!

Interfloor Dynamic Black Tex Back

Dit uiterst duurzame vinyl heeft een stabiele, robuuste basislaag dat het mogelijk maakt om er zowel op te wonen als op te werken. De mooie natuurgetrouwe dessins en functionaliteit van het dit Interfloor vinyl maken deze vloer erg populair.

Dankzij de dubbele wapening van de compacte backing is het Interfloor vinyl uiterst stabiel en vormvast. Het comfortabele vinyl zorgt er daarnaast voor dat het een zeer goede warmte isolatie heeft en de akoestiek verbeterd. Naast deze eigenschappen is het ook geluiddempend en vermindert het contactgeluid. 

Interfloor Silver Tex Back

Naast de Black Tex Back is er de Silver Tex Back. Deze mooie vinyl serie van Interfloor is iets voordeliger maar heeft bijzondere eigenschappen.

De duurzame robuuste Silver backing is comfortabel om op de te lopen en isoleert warmte, geluid en werkt sterk akoestisch. Door de voelbare oppervlakte structuur is het direct ook anti slip, extra veilig dus. Ook heeft de Silver Back Tex een egaliserend vermogen en hoeft een ietwat oneffen vloer niet vooraf geëgaliseerd te worden. De steen en hout structuur lijken daarnaast ook nog eens erg natuurgetrouw. 

Kom je deze collectie bekijken in een van onze filialen?

Ja, ik kom langs

Mooi als de natuur, sterk als kunststof

Met deze nieuwe collectie vinylvloeren komen twee belangrijke vloereigenschappen samen: het mooie maar kwetsbare van de natuur en de kracht, slijtvastheid en onderhoudsgemak van kunststof. De natuurlijke structuur oogt daarbij werkelijk als echt hout, robuuste plavuizen of natuurlijk marmer terwijl het onderhoud een fluitje van een cent is. Doordat alle kleur- en productcombinaties onderling mogelijk zijn, is vinyl is hét materiaal waar interieur- en binnenhuisarchitecten zich helemaal op uit kunnen leven. Het is dan ook razend populair. Vinylvloeren van Interfloor zijn geluiddempend en temperatuur isolerend. Zomers koel en ‘s winters warm en goed geschikt voor toepassing in appartementen en etagewoningen.

Het voelt erg aangenaam

Het vinyl van Interfloor voelt warm en comfortabel aan. Ook was het erg fijn dat Lippe Wonen kwam opmeten. De vakspecialisten hebben het keurig gelegd. 

Fam. van Weperen

Drachten

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast de vloeren van Interfloor nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Nieuwe vloer? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren over ons topmerk Interfloor en alle andere merken natuurlijk".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen