We gebruiken cookies op deze website.

Forbo Novilon vinyl

Novilon is een bijzonder trendy PVC-materiaal dat in oersterke stroken en ‘aan de rol’ in 200, 300 en 400 cm breed geleverd wordt. De totale collectie telt maar liefst 40 items die allemaal onderdak hebben gevonden in de filialen van Lippe Wonen.

Bij Novilon is er voor ieder wat wils

Novilon bootst in delen van haar collectie de natuur na en is nagenoeg niet van echt hout of steen te onderscheiden. Zo combineer je een fraaie ‘natuurlijke’ vloer met praktische gebruikseigenschappen. Of je nou van strak en modern of van klassiek houdt, de vloer van je dromen ligt klaar bij Lippe Wonen!

Novilon vt wonen

De prachtige vinylcollectie van vt wonen is een lust voor het oog en niet te onderscheiden van een echte houten vloer of betonvloer.

 

Het mooie dessin valt dan ook direct op. Combineer deze prachtige vloeren met vloerverwarming en het comfort is compleet. Daarnaast is het makkelijk in onderhoud want je hoeft alleen maar te stofzuigen en te dweilen voor een frisse vloer.

Meer bekijken? 

Lees snel verder

Prachtig en comfortabel

Nooit gedacht dat vinyl zo mooi kon zijn! Heerlijk comfortabel in combinatie met vloerverwarming. 

De jong

Klant van Lippe Wonen

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen