We gebruiken cookies op deze website.

Novilon vtwonen

De Novilon vtwonen collectie is aangevuld met twaalf prachtige nieuwe vloeren. De moderne collectie bestaat uit stoere betonvloeren, een Hongaarse punt, het nieuwe Terrazzo en een pittig grafisch dessin met de naam Stip.

Novilon vtwonen

Mooi, sterk en comfortabel.

Deze vinyl collectie is geschikt voor bijna elk vertrek in huis. Je creëert direct een comfortabele sfeer in de woonkamer of fantastische speelvloer voor de kinderkamer. De designers van Novilon en het team van vtwonen hebben dankzij een goede samenwerking een prachtige eigentijdse vloerencollectie neergezet. Voor jou woonkamer, werkkamer, hal of kinderkamer. Een vloer waar je ongestoord op kunt wonen en leven. Misschien binnenkort ook bij jou in huis? 

Joke over vinylvloeren

Wil je alles weten over vinylvloeren? In het filiaal in Buitenpost laat ik je graag de collecties zien en vertel je graag de voordelen van deze comfortabele vloer.

joke

Joke

Adviseur Lippe Wonen

En stoere vloer!

De vtwonen betonvloer ligt in onze woonkamer en voelt heerlijk comfortabel aan. Na een goed advies werd deze vakkundig gelegd door Lippe Wonen.

fam. Feenstra

klant Lippe Wonen

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen