We gebruiken cookies op deze website.

Tarkett vinyl

Tarkett is de merknaam van een gloednieuwe collectie vloermaterialen van het kwaliteitslabel Desso. Tarkett vinylvloeren combineren het beste van twee werelden. Je kiest voor een vloer die optisch haast identiek aan echt hout of steen is. Alleen een kenner ziet het verschil. Maar je kiest ook voor een vloer die uiterst sterk is, slijtvast en geluiddempend, decoratief en waterbestendig.

 

Duurzaamheid, schoonheid en gemak

Deze drie eigenschappen gaan zeer goed samen in deze collectie vinylvloeren. Uit de zeven recyclecentra wordt het meest haalbare uit de oude vloeren gehaald om nieuwe te produceren. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren worden de mooiste dessins ontworpen. Of je nu een stenen vloer of een hout motief wilt, alles is mogelijk.

Kom ze allemaal bekijken bij Lippe Wonen en neem stalen mee naar huis om de vloer te beoordelen.

Ja, ik kom naar een filiaal

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen