We gebruiken cookies op deze website.

vtwonen by Ambiant

NIEUW bij Lippe Wonen! vtwonen by Ambiant vloeren. In samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze PVC en tapijt collectie prachtig afgestemd op de laatste trends op gebied van wonen. De unieke dessins geven je het gevoel van thuiskomen, zeker weten dat er een passende vloer in deze collectie zit!.

vtwonen by Ambiant pvc vloeren

Deze trendy collectie heeft een breed assortiment aan pvc vloeren welke dankzij de modernste technieken verbluffend echt lijken.

Van stoer en strak naar warm en knus met karakteristieke uitstraling. De beton serie is bijna niet van echte betontegels te onderscheiden en de houten planken zijn met het reliëf bijzonder echt te noemen. Bekijk hier welke pvc vloer bij jou in huis het beste past en maak vandaag nog een afspraak om deze te bekijken.

Ja, ik maak een afspraak

Waarom kiezen voor deze prachtige vtwonen vloeren?

 

Vanwege de prachtige uitstraling en onverwoestbare karakter. De vtwonen pvc vloeren zijn mooie, vlakke, vormvaste vloeren en daarnaast heel erg sterk.
Erg geschikt voor intensief belopen ruimtes zoals een woonkamer of gang. Ook is pvc erg makkelijk in onderhoud. Het dry-back systeem wordt direct op de basislaag verlijmd en is daarom erg stil. Met de click verbinding wordt de vloer zwevend gelegd en de voegen klikken dan in  elkaar.

Mogen we deze mooie collectie aan jou laten zien?

Ja, ik kom naar een filiaal

vtwonen by Ambiant tapijt

Hier wordt je echt blij van! Heerlijke zachte vloerbedekking met de mooiste structuren en zachtste vezels.

Tapijt is weer helemaal hip en de nieuwste vtwonen tapijtcollectie is een echte blikvanger want wil je een stoer tapijt dan kies je voor de betonstructuur maar zacht blijft deze vloer ten alle tijde.

Vind je tapijt in je hele huis een iets te grote uitdaging? Laat dan een mooi vloerkleed maken van dit tapijt en kies dan direct voor een royaal wooneiland om optimaal te genieten van deze pure zachtheid. 

Maak vandaag nog een afspraak om de collectie te bekijken.

Ja, ik maak een afspraak